Αλέγκρι: "Κατώτεροι των προσδοκιών και πρώτος εγώ"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την ήττα της Γιουβέντους από τον Ολυμπιακό, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έκανε λάθος για την ενδεκάδα και πως το "ηθικό της ομάδας δεν θα πέσει".

Αλέγκρι: "Κατώτεροι των προσδοκιών και πρώτος εγώ"

"Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε τεχνικά λάθη. Ο Ολυμπιακός πίεσε καλά και έφευγε στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Είμαι αρκετά λυπημένος αλλά έχουμε άλλα τρία παιχνίδια για να καλύψουμε την ήττα", είπε αρχικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αναφορικά με τη δήλωση του Μπουφόν ότι κάποιοι παίκτες της Γιουβέντους ήταν κατώτεροι των περιστάσεων είπε: "Στο πρώτο όλη η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και πρώτος εγώ. Στο δεύτερο όμως ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει".

Ερωτηθείς αν στοίχισε η μέτρια απόδοση του Πίρλο, ο τεχνικός της Γιουβέντους απάντησε: "Πίστευα ότι θα βοηθούσε στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά η πίεση του Ολυμπιακού δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι έχει κάνει λάθη: "Δεν έκανα λάθος για την 11άδα και την ομάδα που κατέβασα. Όμως το Σάββατο ίσως να ήταν ο κώδωνας του κινδύνου για το σημερινό αποτέλεσμα".

Για το λόγο που χάθηκε το πρώτο ημίχρονο επεσήμανε: "Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό… Έγινε αυτό που περίμενα. Ο Ολυμπιακός να παίξει αμυντικά και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Θέλαμε να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις. Αλλά δεν τα καταφέραμε σε μία περίπτωση".

Ερωτηθείς, τέλος, αν έχει πέσει το ηθικό στην Γιουβέντους μετά την ήττα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απάντησε: "Πρέπει να κλείσουμε το κεφάλαιο Ολυμπιακός. Δεν θα πέσει το ηθικό της ομάδας αλλά αντίθετα θα βρει το κίνητρο για να συνεχίσει".

Διαβάστε ακόμη:

Μπουφόν: "Πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα"

Μοράτα: "Από τους καλύτερους του κόσμου ο Ρομπέρτο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK