Αυτή η Γιουβέντους ΔΕΝ χάνει από την Μπαρτσελόνα!

Πέρα από τους παίκτες της Γιουβέντους, την προετοιμασία τους για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την Μπαρτσελόνα ξεκίνησαν και οι σέξι Wags της "βέκια σινιόρα" (PHOTO+VIDEO)!

Αυτή η Γιουβέντους ΔΕΝ χάνει από την Μπαρτσελόνα!

Το πρώτο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα προημτελικά του Champions League πλησιάζει για την Γιουβέντους και πέρα από τους παίκτες του Μάσιμο Αλέγκρι που περιμένουν "πώς και πώς" αυτές τις μάχες, τα συγκεκριμένα ματς αποτελούν πόλο έλξης και για τις Wags της "βέκια σινιόρα".

Τουλάχιστον για μερικές εξ αυτών, με έξι συντρόφους παικτών της Γιουβέντους να περνούν μαζί το βράδυ του Σαββάτου σε κοινή τους έξοδο στο Τορίνο και να ανεβάζουν την ομαδική φωτογραφία στο Instagram.

Όπως βλέπει κανείς τη φωτογραφία από τα αριστερά προς τα δεξιά, πρόκειται για τις Αντονέλα (Ντιμπάλα), Φεντερίκα (Στουράρο), Ρομπέρτα (Μαρκίζιο), Μαρτίνα (Μπονούτσι), Μανταλένα (Μπαρτσάλι) και Μικέλα (Ρουγκάνι), ενώ μαζί τους ήταν και η Έρικα, σύζυγος του Βραζιλιάνου πρώην άσου της Γιουβέντους, Ερνάνες.

Λέτε σε περίπτωση θετικού αποτέλεσματος για την Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα να τα ξαναπούν σύντομα για το γούρι;

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους είναι έτοιμοι να... πολεμήσουν την Τρίτη και αυτό το έδειξαν μέσω video που ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου που δείχνει τους Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και Μπονούτσι να βάφονται στα χρώματα του πολέμου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK