Γιουβέντους-Μάλμε 2-0 (VIDEO)

Με τον Τέβες να σκοράρει σε ευρωπαϊκό ματς μετά από 5,5 χρόνια η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την αξιόμαχη Μάλμε στην πρεμιέρα της εφετινής φάσης των ομίλων του Champions League.

Γιουβέντους-Μάλμε 2-0 (VIDEO)

Το 60% κατοχής μπάλας από τη Γιουβέντους και οι 9 τελικές δεν λένε την αλήθεια για τα όσα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Ντόρτμουντ. Η καθαρή ευκαιρία της Μεγάλης Κυρίας ήρθε λίγο πριν το τέλος όταν ο Ασαμόα βρέθηκε σε θέση βολής, χωρίς όμως να πετύχει το σκοπό του. Αντίθετα, η Μάλμε, που έπαιξε άμυνα και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, είχε μια καλή φάση στο 18ο λεπτό, αλλά ο Μπουφόν "είπε" όχι.

Στο δεύτερο μέρος ο Στέφαν Λίχτσταϊνερ συνέχισε να μοιράζει πάσες και η Γιουβέντους να χάνει ευκαιρίες, αλλά η λύτρωσε ήρθε στο 59' από τον Τέβες, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά τις 7 Απριλίου του 2009.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 90' όταν ο Τέβες και πάλι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 2-0.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (91' Ρόμουλο), Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Κουαντού Ασαμόα, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Τέβες (91' Τζοβίνκο), Γιορέντε (86' Μοράτα).

Μάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Χάλστι, Χέλαντερ, Κονατέ, Έρικσον (81' Ράκιπ), Φόρσμπεργκ, Αντού, Τέλιν (73' Κρουν), Ρόσενμπεργκ (53' Μεχμέτι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK