Η δήλωση της βραδιάς μετά την πρόκριση ανήκει στον Κιελίνι

Η απώλεια του Νταβίντε Αστόρι εξακολουθεί να πονάει αφάνταστα όλους τους ανθρώπους του ιταλικού ποδοφαίρου και ο Τζόρτζιο Κιελίνι τον μνημόνευσε με ιδιαίτερο τρόπο μετά την πρόκριση της Γιουβέντους στους "8" του Champions League.

Juventus' Giorgio Chiellini celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus' Giorgio Chiellini celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein) AP

"Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η εμπειρία, πέντε ή έξι χρόνια πριν θα είχαμε πάει σπίτι μας. Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και τα καταφέραμε", δήλωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι μετά το 2-1 με ανατροπή εις βάρος της Τότεναμ και την πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League, για να στείλει στη συνέχεια ένα μήνυμα που συγκίνησε όλη την Ιταλία.

Και αυτό γιατί άφησε στην άκρη το ποδόσφαιρο και μίλησε για τον θάνατο του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι πριν λίγες ημέρες, του οποίου η κηδεία θα γίνει σήμερα στην Φλωρεντία.

"Η Πέμπτη θα είναι μία δύσκολη ημέρα γιατί θα χαιρετήσουμε έναν φίλο που μας λείπει, κοιτάζω την κόρη μου και αισθάνομαι άσχημα όταν σκέφτομαι τη δική του οικογένεια.

Το θεωρώ μειωτικό να του αφιερώσουμε τη νίκη επειδή δεν είναι τίποτα. Εύχομαι μόνο να κουβαλάμε πάντα μαζί μας αυτό που μας δίδαξε ο Νταβίντε με το χαμόγελό του..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK