Η ειρωνία για τη λέξη "βιασμός" έκανε τούρμπο τον Μπενατιά!

Όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει το εις βάρος του πέναλτι στο Ρεάλ-Γιουβέντους αλλά ο Μεντχί Μπενατιά έβαλε και άλλον στο στόχαστρο εκτός από το διαιτητή: έναν Ιταλό κωμικό!

Η ειρωνία για τη λέξη "βιασμός" έκανε τούρμπο τον Μπενατιά!
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Αν νομίζετε πως το Ρεάλ-Γιουβέντους έχει ξεχαστεί από τους πρωταγωνιστές της επίμαχης φάσης στο φινάλε, που κατέληξε στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 98' και στην πρόκριση των "μερένγκες" στα ημιτελικά του Champions League, ξεχάστε το...

Πέρασαν έξι ημέρες από εκείνο το ματς και ακόμα είναι στο προσκήνιο, με το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ να έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Μεχντί Μπενατιά που τα έβαλε με Ιταλό κωμικό για σχόλιο που έκανε εις βάρος του με αφορμή το ματς.

"Ο Μπενατιά είπε πως το πέναλτι κόντρα στην Γιουβέντους ήταν βιασμός. Δεν μπορείς να μιλάς για βιασμό. Εσύ είσαι που έκανες μία διείσδυση από τον κ@@@ στο 93.

Δεν ξέρω αν έχεις ιδέα τι είναι ένας βιασμός. Προφανώς ούτε και εγώ έχω. Εάν όμως θέλεις να δοκιμάσεις την αίσθηση, το επόμενο φάουλ στην περιοχή, ένα ωραίο φάουλ, προσπάθησε να το δώσεις στον κ@@@ κάποιου.

Μία ιδέα την έχεις πάρει ήδη", δήλωσε ο Ιταλός κωμικός Μαουρίτσιο Κρότσα, έχοντας διάθεση να διακωμωδήσει τη δήλωση Μπενατιά, με τον Μαροκινό στόπερ της Γιουβέντους να απαντά ωστόσο μέσω φωτογραφίας του Κρότσα που ανέβασε στο Instastory, σχολιάζοντας:

"Και αν θέλεις να δοκιμάσεις, είμαι στο Βίνοβο όλες τις ημέρες, σε περιμένω. Ηλίθιε, αρχηγέ του κ@@@@@, ουδείς γελάει με αυτά που λες. Κοίτα και βάλτεο εκεί που σου αρέσει".

Η ειρωνία για τη λέξη "βιασμός" έκανε τούρμπο τον Μπενατιά!

Όπως θα έλεγαν και οι αγγλομαθείς σε τέτοιου είδους κόντρες... to be continued!

News 24/7

24MEDIA NETWORK