Μοράτα: "Δεν φοβόμαστε τον Μέσι"

Ο Αλβάρο Μοράτα τόνισε πως η Γιουβέντους θα σεβαστεί τον Λιονέλ Μέσι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι "μπιανκονέρι" θα τον φοβηθούν, δίνοντας το σύνθημα νίκης για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μοράτα: "Δεν φοβόμαστε τον Μέσι"

Η Γιουβέντους καλείται να επιστρέψει στην κορυφή του Champions League έπειτα από 19 χρόνια και απέναντι της είναι η τρομερή φέτος Μπαρτσελόνα, του Λιονέλ Μέσι.

Εντούτοις, η "Μεγάλη Κυρία" δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, σύμφωνα με τα λόγια του επιθετικού της, Αλβάρο Μοράτα: " Δεν πρέπει να φοβηθούμε. Άλλα πράγματα πρέπει να φοβάσαι στην ζωή. Σεβόμαστε όλοι τον Μέσι, ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Μέσι μαζί με τον Κριστιάνο είναι οι κορυφαίοι, εμείς όμως έχουμε εξαιρετική άμυνα και μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε".

Στην συνέχεια o Ισπανός τόνισε πως οι "μπιανκονέρι" μπορούν να γράψουν ιστορία: " Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Ξέρουμε ότι είναι ένας τελικός Champions League και πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Το να παίζεις στον τελικό αυτής της διοργάνωσης είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε, επειδή αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και για να κερδίσουμε πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι". Στο 10.00 η απόδοση που δίνει ο Stoiximan.gr στο να ανοίξει το σκορ στον τελικό ο Μοράτα.

Τέλος, επισήμανε πως για τον ίδιο η νίκη επί των "μπλαουγκράνα", αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο λόγω του πρότερου του βίου στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης: "Θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα να παίξω για την νίκη. Έχω μεγαλώσει στην Ρεάλ, έχω παίξει για πολύ καιρό, έχω πολλούς φίλους εκεί",

News 24/7

24MEDIA NETWORK