Μοράτα: "Δεν μίλησα σε κανέναν, όταν πάω Ισπανία θα δειπνήσουμε"

Ο Άλβαρο Μοράτα αποκάλυψε ότι δεν συνομίλησε με κανένα πρώην συμπαίκτη του, ωστόσο τόνισε ότι όταν ταξιδέψει στην Μαδρίτη ενδεχομένως να έχει την ευκαιρία να δειπνήσει μαζί τους.

Μοράτα: "Δεν μίλησα σε κανέναν, όταν πάω Ισπανία θα δειπνήσουμε"

"Ήταν ωραία επειδή νικήσαμε και όχι επειδή έβαλα ένα γκολ. Είναι δύο αγώνες και δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι η δουλειά έγινε. Πρέπει να ασχοληθούμε με τον επαναληπτικό σαν να είναι ακόμα 0-0", είπε αρχικά ο επιθετικός της Γιουβέντους στο ιταλικό "Sky Sport".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Πρέπει να πιάσουμε μία σχεδόν τελεία απόδοση. Κατά τη γνώμη μου, η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει το ισχυρότερο σύνολο του κόσμου".

Η ιδιαιτερότητα που έχει για εκείνον η μονομαχία με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστη: "Όχι πολλούς φίλους εκεί, αλλά αυτό ήταν ένα ποδοσφαιρικό ματς, επομένως δεν μίλησα σε κανέναν. Όταν θα πάω στην Ισπανία μπορούμε να δειπνήσουμε".

Ο πρώην άσος της Ρεάλ και νυν της "γηραιάς κυρίας" ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Όταν ήρθα στην Γιουβέντους η σκέψη μου ήταν ότι μπορούμε να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό. Τώρα είμαστε εδώ, επομένως γιατί να μην διανύσουμε όλο το δρόμο;"

Διαβάστε ακόμη:

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (VIDEO)

Η παθιασμένη αντίδραση του Μπουφόν στο γκολ του Τέβες (VIDEO)

Κιελίνι σε Ρονάλντο: "Πολύ μιλάς..." (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK