Μπουφόν: "Στο Βερολίνο δεδομένα δεν θα πάμε για τα αξιοθέατα"

Σε πελάγη ευτυχίας και παράλληλα συγκινημένος για την πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

during the UEFA Champions League Semi Final, second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on May 13, 2015 in Madrid, Spain.
during the UEFA Champions League Semi Final, second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on May 13, 2015 in Madrid, Spain. GETTY IMAGES

"Είμαι υπερήφανος για την Γιουβέντους. Στο Βερολίνο δεδομένα δεν θα πάμε για τα αξιοθέατα! Δεν θα πάμε για να κάνουμε τους τουρίστες! Για μένα είναι ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας. Ο τελικός είναι ένας μεγάλος αγώνας για εμάς", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έστειλε μήνυμα ενόψει της μεγάλης βραδιάς των "μπιανκονέρι": "Ένα ματς που αξίζει πολλά. Θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο. Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και την πορεία μας. Και φυσικά για την δουλειά που έχει γίνει. Δεν πηγαίνεις κάθε μέρα σε τελικό Champions League. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Να πάμε και να κερδίσουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK