Ο Μάντζουκιτς βάλθηκε να στείλει τους Γιουβεντίνους στον ψυχίατρο!

Απίστευτα πράγματα στην Μαδρίτη, με την Γιουβέντους να ζηλεύει τη δόξα της... Ρόμα και να φλερτάρει με μεγαλειώδη πρόκριση εις βάρος της Ρεάλ προηγούμενη 2-0 στο ημίχρονο (VIDEO)!

Juventus' Mario Mandzukic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus' Mario Mandzukic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρόμα πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών στο Champions League καθώς "απάντησε" στην ήττα της με 4-1 στον πρώτο αγώνα με 3-0 στη ρεβάνς και προκρίθηκε στα ημιτελικά, και φαίνεται πως ενέπνευσε την Γιουβέντους!

Απόδειξη το πρώτο μέρος στο "Μπερναμπέου", με την "βέκια σινιόρα" όχι μόνο να μην μπαίνει παθητική μετά την ήττα της με 3-0 στο Τορίνο αλλά να προηγείται μόλις στο 75ο δευτερόλεπτο με τον Μάντζουκιτς και τον ίδιο τον παίκτη να κάνει το 2-0 στο 37' για να γίνει... κόλαση το δεύτερο ημίχρονο.

Αμφότερα τα γκολ του Κροάτη με το "χρυσό" κεφάλι του και πλέον αναμένουμε θρίλερ στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα διήμερο-διαφήμιση για το Champions League...

ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK