"Πέσιμο" σε Μπουφόν από παλαίμαχο της Μπάγερν: "Πρέπει να σταματήσεις..."

Ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν και κάτοχος Euro με την Γερμανία, Μάριο Μπάσλερ, μόνο επιεικής δεν ήταν στην κριτική του για τον Μπουφόν μετά το ματς με την Τότεναμ...

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon greets Tottenham's Harry Kane, left, as Juventus' Mattia de Sciglio looks at them, at the end of the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. The match need in a 2-2 draw. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon greets Tottenham's Harry Kane, left, as Juventus' Mattia de Sciglio looks at them, at the end of the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. The match need in a 2-2 draw. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά στο πρώτο ματς της Γιουβέντους με την Τότεναμ και αυτό το "πλήρωσε" η ομάδα του, με τον 40χρονο κίπερ να μην έχει σωστή αντίδραση στο φάουλ του Έρικσεν στο 72ο λεπτό και να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του χωρίς να προλάβει να αποτρέψει το μοιραίο.

Για αυτή τη συγκεκριμένη φάση ο Μπουφόν παραπονέθηκε στον συμπαίκτη του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, θεωρώντας πως τον μπέρδεψε όταν πήδηξε στο τείχος, όμως για έναν παλιό άσο της Μπάγερν Μονάχου και πρωταθλητή Ευρώπης με την Γερμανία το 1996, τον Μάριο Μπάσλερ, όλη η ευθύνη βαραίνει τον Ιταλό πορτιέρε.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά προχώρησε σε ισοπεδωτική κριτική, αφού κάλεσε τον Ιταλό τερματοφύλακα να κρεμάσει άμεσα τα γάντια του για να μην κάνει... κακό στην ομάδα του!

"Ο Τζίτζι ήταν ένας εξαιρετικός πορτιέρε αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσουμε.

Εγώ σταμάτησα στα 33 μου χρόνια. Η διοίκηση και ο προπονητής της Γιουβέντους έπρεπε να του πουν ότι ήρθε η στιγμή για να σταματήσει.

Ίσως ο Μπουφόν να έχει μεγάλη επιθυμία να κατακτήσει το Champions League αλλά δεν είναι τώρα πια γκολκίπερ διεθνούς επιπέδου.

Με αυτόν κάτω από την εστία η Γιουβέντους δεν μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο", δήλωσε ο Μπάσλερ που ήταν καλεσμένος στην γερμανική τηλεοπτική εκπομπή "Fantalk".

News 24/7

24MEDIA NETWORK