Ποιός Κέιν; Αυτό τρομάζει την Γιουβέντους ενόψει Τότεναμ!

Ο πρώτος σκόρερ της Premier League Χάρι Κέιν αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα της Γιουβέντους, όμως άλλη είναι η ανησυχία των Τορινέζων ενόψει των μονομαχιών τους με την Τότεναμ για τους "16" του Champions League.

Tottenham Hotspur's Harry Kane applauds the fans after the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, Feb. 10, 2018. Tottenham won the game 1-0. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham Hotspur's Harry Kane applauds the fans after the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, Feb. 10, 2018. Tottenham won the game 1-0. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Γιουβέντους είναι αήττητη στα 22 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League (1 4 νίκες-8 ισοπαλίες) και στα 16 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ, παρόλα αυτά το παιχνίδι με την Τότεναμ θεωρείται υψηλού κινδύνου για την "βέκια σινιόρα".

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ισχύει κάτι διαφορετικο, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να είναι από τις πλέον φορμαρισμένες στο Νησί το τελευταίο διάστημα και να έχει μάλιστα στο ρόστερ της τον Χάρι Κέιν, πρώτο σκόρερ της Premier League με 23 γκολ.

Παρά το γεγονός πάντως ότι ο Κέιν είναι φόβος και τρόμος όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, υπάρχει κάτι άλλο που "προβληματίζει" τους φίλους της Γιουβέντους ενόψει των δύο αγώνων τους με τους Λονδρέζους με φόντο την οκτάδα.

Αυτό έχει να κάνει με την παράδοση που δεν... πάει τους Ιταλούς όταν βρίσκουν στο δρόμο τους Άγγλους, αφού τις πέντε τελευταίες φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι σε νοκ-άουτ ματς με ομάδα από το Νησί έφυγαν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Τελευταία φορά που οι "μπιανκονέρι" βγήκαν νικητές μέσα από μονομαχία με αγγλική ομάδα ήταν τη σεζόν... 1983-84 όταν και απέκλεισαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μένει να δούμε αν θα σπάσουν αυτό το ταμπού και να προκριθούν εις βάρος αγγλικής ομάδας μετά από 34 χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK