Το γκολ απ'το... πουθενά του Ματουιντί τρέλανε τον Μπουφόν!

Η Γιουβέντους βρήκε ένα αναπάντεχο γκολ στο "Μπερναμπέου" που την έφερε στα ίσα με την Ρεάλ στη μάχη της πρόκρισης και ο Τζίτζι Μπουφόν το πανηγύρισε με επικό τρόπο (VIDEO)!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Είναι θρύλος και δεν θέλει με τίποτα να κρεμάσει τα γάντια του χωρίς πρώτα να μην έχει σηκώσει το τρόπαιο του Champions League.

Ο λόγος φυσικά για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν που έβγαλε απίστευτο πάθος μετά το τρίτο γκολ της Γιουβέντους στο "Μπερναμπέου", με τον Ματουιντί να σκοράρει σε κενή εστία μετά από γκάφα ολκής του Κέιλορ Νάβας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK