Το σούπερ πρωτοσέλιδο της Tuttosport για τo... ξύρισμα της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους απέδρασε με μία σπουδαία νίκη από την έδρα της Σεβίλλης και ενέπνευσε την τορινέζικη "Tuttosport" για ένα απολαυστικό πρωτοσέλιδο (PHOTO).

Το σούπερ πρωτοσέλιδο της Tuttosport για τo... ξύρισμα της Γιουβέντους

Βρέθηκε μόλις στο 9ο λεπτό πίσω στο σκορ στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", όμως όχι μόνο δεν πέταξε λευκή πετσέτα η Γιουβέντους, όχι μόνο κατάφερε να ισοφάρισει με τον Μαρκίζιο (στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) αλλά μπόρεσε να πάρει τη νίκη με τα γκολ των Μπονούτσι (84') και Μάντζουκιτς (94') που της έδωσαν το εισιτήριο για τους "16" του Champions League.

Ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο των πεντάκις πρωταθλητών Ιταλίας ήταν πολύ μεγάλος μετά το αποτέλεσμα αυτό που τους έφερε στην 1η θέση του ομίλου και αυτή η ευφορία μεταδόθηκε και στον Τύπο του Τορίνου, με την "Tuttosport" να αφιερώνει μάλιστα ένα καθόλα εύστοχο πρωτοσέλιδο προς τιμήν των παικτών του Μάσιμο Αλέγκρι.

Εμπνευσμένη από το διάσημο ποιητικό κείμενο "Ο κουρέας της Σεβίλλης" η εφημερίδα επέλεξε για τίτλο το "Οι κουρείς της Σεβίλλης" έχοντας σε πρώτο φόντο τον Μαρκίζιο και στο βάθος τους Μπονούτσι και Κεντίρα, ενώ συμπληρώνει με νόημα:

Το σούπερ πρωτοσέλιδο της Tuttosport για τo... ξύρισμα της Γιουβέντους

"Μαρκίζιο, Μπονούτσι και Μάντζουκιτς ξύρισαν στο τέλος τους Ισπανούς: η Γιούβε στους 16".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγραψε ιστορία η Ντόρτμουντ, σπουδαία "διπλά" για Γιουβέντους και Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK