Το σύνθημα των οπαδών που συγκίνησε τον Μπουφόν

Η αποστολή της Γιουβέντους επέστρεψε στην Ιταλία χωρίς το πολυπόθητο τρόπαιο του CL στις αποσκευές, παρόλα αυτά ο Μπουφόν και οι συμπαίκτες του γνώρισαν την αποθέωση (VIDEO).

Το σύνθημα των οπαδών που συγκίνησε τον Μπουφόν

Το όνειρο της κατάκτησης του Champions League για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Γιουβέντους στο Κάρντιφ καθώς συνετρίβη με 4-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλα αυτά η απογοήτευση για το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετή για να εξαφανίσει όλη την υπερηφάνεια που κουβαλούν οι οπαδοί της από όσα έχει πετύχει η "βέκια σινιόρα" την τελευταία εξαετία (6 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα).

Το σύνθημα των οπαδών που συγκίνησε τον Μπουφόν

Το δέσιμο και την αγάπη τους για τον Μπουφόν και την παρέα του θέλησαν μάλιστα να τη δείξουν και στα "δύσκολα" καθώς 100 τιφόζι των "μπιανκονέρι" περίμεναν στο αεροδρόμιο "Caselle" του Τορίνου την αποστολή κατά την επιστροφή της από το Κάρντιφ και χειροκρότησαν τόσο τον Αλέγκρι όσο και τους ποδοσφαιριστές του.

"Siamo sempre con voi" ("Είμαστε πάντα μαζί σας") ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα, με τον Τζίτζι Μπουφόν που θα έχει του χρόνου την τελευταία ευκαιρία για να κατακτήσει το Champions League (λήγει το συμβόλαιό του το 2018) να μην κρύβει την συγκίνησή του...

"Ευχαριστούμε τους φανταστικούς οπαδούς μας. Είστε μεγάλοι", ήταν το σχόλιο της Γιουβέντους μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK