Βαριά "καμπάνα" σε Μπουφόν για την... έκρηξή του στο "Μπερναμπέου'!

Αυτό που φοβόταν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επιβεβαιώθηκε, με την UEFA να τον τιμωρεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό για την αποβολή του στον προημιτελικό του CL κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι έτοιμος ουσιαστικά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν (διετούς διάρκειας σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά και ιταλικά ΜΜΕ), ωστόσο σε ευρωπαϊκό ματς με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας δε θα τον δούμε τον Σεπτέμβριο.

Όχι, δεν είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Αλφόνς Αρεολά πως δεν πρόκειται να χάσει την θέση του βασικού που "έπεισαν" τον Τόμας Τούχελ να αφήσει στον πάγκο τον 40χρονο κίπερ, αλλά η τιμωρία που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον Μπουφόν για την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε στον προημιτελικό του CL κόντρα στην Ρεάλ.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon leaves the game after receiving a red card, during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon leaves the game after receiving a red card, during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Όπως έγινε γνωστό, η UEFA επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών στον Μπουφόν "για την κόκκινη κάρτα και για τη γενικότερη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του δεύτερο προημιτελικού του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης", κάτι που σημαίνει πως τα πρώτα ματς της φάσης των ομίλων ο Μπουφόν θα τα δει από την... εξέδρα!

Σημειώνεται πως πέρα από την αποβολή του στο τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουβέντους, όλοι θυμούνται και το ξέσπασμα του εμβληματικού κίπερ στο φινάλε του αγώνα, ο οποίος είχε ασκήσει αμείλικτη κριτική στον Άγγλο διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, για το πέναλτι που σφύριξε υπέρ της Ρεάλ στο 93' σε μαρκάρισμα του Μπενατιά πάνω στον Λούκας Βάθκεθ εντός περιοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK