Ζητά αποζημίωση η Λέγκια για τον αποκλεισμό από το Champions League

Το CAS απέρριψε τελικά το αίτημα της Λέγκια Βαρσοβίας και η Σέλτικ θα πάρει οριστικά τη θέση της στα play-offs του Champions League. Αποζημίωση ζητούν οι Πολωνοί για τον αποκλεισμό τους στα χαρτιά.

Ζητά αποζημίωση η Λέγκια για τον αποκλεισμό από το Champions League
PHOTOGRAPH: ROBERT PERRY/EPA

Το ανώτατο όργανο διαιτησίας αθλητισμού (CAS) απέρριψε οριστικά το αίτημα της Λέγκια Βαρσοβίας για τη συμμετοχή των Πολωνών στα play-offs του Champions League και η Σέλτικ θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Μάριμπορ για μια θέση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ανώτατο δικαστήριο που εδρεύει στην Ελβετία δεν κλείνει την υπόθεση καθώς πρόκειται να δεχθεί περισσότερα νομικά επιχειρήματα εκ μέρους της Λέγκια η οποία φαίνεται τώρα να ζητά αποζημίωση για τα έσοδα που έχασε αποκλειόμενη από την πιθανότητα συμμετοχής στους ομίλους.

Οι Πολωνοί θα προσπαθήσουν να επιτύχουν αλλαγή του κανονισμού προκειμένου "να αποδοθεί περισσότερη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο" και να μην αντιμετωπίσει ξανά τέτοιες κυρώσεις ομάδα που χρησιμοποίησε αντικανονικά κάποιον ποδοσφαιριστή.

Οι πρωταθλητές Πολωνίας μπορεί να επιβλήθηκαν της Σέλτικ με συνολικό σκορ 6-1 στα δύο παιχνίδια όμως η αντικανονική συμμετοχή του Μπαρτόζ Μπερεζίνσκι που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 86ο λεπτό του δεύτερου αγώνα, απέκλεισε τη Λέγκια από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Λέγκια προετοιμάζεται πλέον για τους διπλούς αγώνες με την Ακτόμπ από το Καζακστάν για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε ακόμη:

Επικό τρολάρισμα στην Λέγκια (VIDEO)

Τιμωρία για Λέγκια, προκρίθηκε η Σέλτικ

Απορρίφθηκε η ένσταση της Λέγκια, πάει στο CAS

News 24/7

24MEDIA NETWORK