Ο 17χρονος σταρ της Λεβερκούζεν χάνει το ματς της χρονιάς λόγω... σχολείου!

Αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Μπάγερν Λεβερκούζεν, έχοντας ήδη 16 εμφανίσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Κάι Χάβερτζ, ο οποίος θα απουσιάζει από το παιχνίδι της Τετάρτης (15/3) λόγω... διαγωνίσματος!

Atletico's Gabi, left, and Leverkusen's Kai Havertz go for a header during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico's Gabi, left, and Leverkusen's Kai Havertz go for a header during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο έκανε το ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όντας μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν για την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Ο 17χρονος Κάι Χάβερτζ, κατάφερε να διεκδικήσει τη θέση του στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις στο απαιτητικό γερμανικό πρωτάθλημα.

Και θα μπορούσε να θέσει και σοβαρή υποψηφιότητα και για το παιχνίδι της Τετάρτης (15/3- δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο), αλλά θα απουσιάζει λόγω... διαγωνίσματος!

Κι όμως δεν κάνουμε πλάκα, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση από τον επίσημο λογαριασμό των "ασπιρίνων" στο twitter, ο μέσος δε θα βρίσκεται στην αποστολή των Γερμανών καθώς έχει "σημαντικές εξετάσεις στο σχολείο", ενώ σε άλλο σχόλιό τους οι Γερμανοί έγραψαν πως είναι σοβαρό αφού τελειώνει το λύκειο!

Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο για τους Γερμανούς περνάει και από τη μόρφωση με τον Κάι να μην καταφέρνει να κάνει... κοπάνα για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK