Επική ανατροπή η Ρεάλ, "εξάσφαιρη" η Ντόρτμουντ

Η Ρεάλ έμοιαζε να είναι πεσμένη στο καναβάτσο όμως με γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοράτα στο φινάλε νίκησε 2-1 την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με σούπερ ανατροπή. "Εξάρα" στην Πολωνία η Ντόρτμουντ, "τριάρα" στο Βέλγιο για Λέστερ, χατ-τρικ ο Αγκουέρο.

Επική ανατροπή η Ρεάλ, "εξάσφαιρη" η Ντόρτμουντ

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στάθηκε εξαιρετικά στο "Bernabeu" στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε στο 58' με τον Μπρούνο Σέζαρ όμως όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει μία ιστορική νίκη στη Μαδρίτη αλλά έφυγε με άδεια χέρια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε για τους πρωταθλητές Ευρώπης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89' σκοράροντας για μία ακόμα φορά κόντρα σε πρώην ομάδα του και στο 95' ο Άλβαρο Μοράτα (αλλαγή του Ζιντάν στη θέση του Μπενζεμά) απογείωσε τους οπαδούς των "μερένγκες" καθώς νίκησε με καρφωτή κεφαλιά τον Ρουί Πατρίσιο.

Επική ανατροπή η Ρεάλ, "εξάσφαιρη" η Ντόρτμουντ

Αυτή μάλιστα ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της Ρεάλ στο Champions League στις 11 τελευταίες φορές που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Σε αντίθεση πάντως με τους Μαδριλένους που είδαν το χάρο με τα μάτια τους μέχρι να επικρατήσουν, η Ντόρτμουντ έκανε περίπατο στην Βαρσοβία όπου συνέτριψε με 6-0 την Λέγκια έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ (μεταξύ αυτών και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος).

Επική ανατροπή η Ρεάλ, "εξάσφαιρη" η Ντόρτμουντ

"Καταιγίδα" ήταν η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα απέναντι στην Γκάντμπαχ (μία ακριβώς ημέρα μετά την αναβολή της αναμέτρησης λόγω καταρρακτώδους βροχής που έπληξε την πόλη του Μάντσεστερ) αφού επικράτησε με 4-0 έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Σέρχιο Αγκουέρο, που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 9 γκολ σε 5 φετινά παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

Επική ανατροπή η Ρεάλ, "εξάσφαιρη" η Ντόρτμουντ

Ονειρεμένο ξεκίνημα στο Champions League για την "σταχτοπούτα" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Λέστερ, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας να θριαμβεύει με 3-0 επί της Μπριζ στο Βέλγιο (δύο γκολ ο Μαχρέζ), ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε εντός έδρας η Λιόν της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Επική ανατροπή η Ρεάλ, "εξάσφαιρη" η Ντόρτμουντ

Τεράστια εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, 2-1 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, σε ένα ματς που οι φίλοι των "σπιρουνιών" έκαναν ρεκόρ προσέλευσης στο "Wembley" (85.011 θεατές).

Επική ανατροπή η Ρεάλ, "εξάσφαιρη" η Ντόρτμουντ

Ισόπαλες με γκολ έληξαν οι αναμετρήσεις Πόρτο-Κοπεγχάχη (1-1) και Μπάγερ Λεβερκούζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2-2) ενώ δεν είχαμε ούτε νικητή ούτε γκολ στο Τορίνο, στην αναμέτρηση της πεντάκις πρωταθλήτριας Ιταλίας Γιουβέντους με την κάτοχο του Europa League τα τρία τελευταία χρόνια, Σεβίλλη.

Τα τελικά αποτελέσματα:

Group C

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ 4-0 (9', 28', 77' Αγκουέρο, 91' Ιχεανάτσο)

Group E

Λεβερκούζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2 ( 9' Μεχμέντι, 15' Τσαλχάνογλου / 36' Τζαγκόεβ, 38' Ερεμένκο)

Τότεναμ - Μονακό 1-2 (45' Αλντερβάιρελντ / 15' Μπερνάρντο Σίλβα, 31' Λεμάρ)

Group F

Ρεάλ - Σπόρτινγκ 2-1 (89' Ρονάλντο, 95' Μοράτα / 47' Μπρούνο Σέζαρ)

Λέγκια - Ντόρτμουντ 0-6 ( 7' Γκέτσε, 15' Παπασταθόπουλος, 17' Μπάρτρα, 51' Γκερέιρο, 76' Κάστρο, 87' Ομπαμεγιάνγκ)

Group G

Μπριζ - Λέστερ 0-3 (5' Ολμπράιτον, 29', 61' Μαχρέζ)

Πόρτο - Κοπεγχάγη 1-1 (13' Οταβίνιο / 52' Κορνέλιους)

Group H

Λιόν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3-0 (13' Τολισό, 49' Φερί, 57' Κορνέ)

Γιουβέντους - Σεβίλλη 0-0

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK