H συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

O Δημήτρης Κριτής συνομίλησε για τρεις ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο, την επικείμενη ρεβάνς στη Λεωφόρο, καθώς και για τις μεταγραφικές κινήσεις του "τριφυλλιού".

H συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Η συζήτηση:

14:10
Καλησπέρα. Σε περίπου μισή ώρα ο Δημήτρης Κριτής θα συνομιλήσει μαζί σας για την χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης.
14:29
Μέχρι να ξεκινήσει η συζήτηση μπορείτε να διαβάστε εδώ την ανάλυση του για το χθεσινό παιχνίδι.
14:37
Ο Θέμης Καίσαρης σχολίασε κι αυτός με τη σειρά του την αναμέτρηση Σταντάρ Λιέγης Παναθηναϊκός και καταπιάνεται με τρία πράγματα που είδε. Διαβάστε τα εδώ.
14:51
Είμαστε εδώ. Φτιάχνουμε ένα καφεδάκι και αρχίζουμε κουβεντούλα. Στο μεταξύ στέλνετε τις ερωτήσεις σας. Σας παρακαλώ οι ερωτήσεις στα ελληνικά. Μην αρχίσουμε πάλι με την greeklish. Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση.
14:57
Γιώργος : Τι βλέπεις να γίνεται με Αμπέιντ? Πόσα χρήματα ζητάει περίπου η Νιουκάσλ? και κάτι άλλο, Αποέλ και Αέλ από Κύπρο πώς το βλέπεις? Λες να περάσουν, και μετά ένας απ' τους δύο τουλάχιστον στους ομίλους Τσου Λου? Ευχαριστώ
15:02
Το θέμα Αμπέντ είναι ανοικτό για ένα και μόνο λόγο: ο Παναθηναϊκός πιστεύει στον παίκτη και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Δεν είναι βέβαιο ότι η Νιουκάστλ θέλει να τον πουλήσει. Σίγουρα το προτιμά από το να φύγει ελεύθερος και χωρίς ανταλλάγματα, αλλά αυτό δεν θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι αλλά το καλοκαίρι του 2016.
Οπότε, η Νιουκάστλ αποφασίζει και ο Παναθηναϊκός περιμένει όσο του επιτρέπει το πλάνο του.
Για ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, με δεδομένο ότι η επόμενη κλήρωση θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, ωστόσο θα το παλέψουν με τον ΑΠΟΕΛ να είναι λίγο πιο κοντά λόγω εμπειρίας.
15:02
Λεωνιδας : Παρακαλώ σχολιάστε την ανακοίνωση της Ξάνθης για Καραγκουνη
15:05
Είναι η γνωστή τσαχπινογαργαλιάρα ανακοίνωση by Panopoulos. Προφανώς ειρωνεύεται τα δημοσιεύματα τύπου "γη και ύδωρ για Καραγκούνη". Δεν νομίζω ότι αφήνει αιχμές περί απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος είναι προσγειωμένο παιδί και είναι από τους λίγους που "θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά".
15:05
Γιάννης_Καλλιθέα : Δημήτρη πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα φέτος ή έστω να παραμείνει κοντά βαθμολογικά με τον Ολυμπιακό;
15:10
Θα ξαναγράψω αυτό που έγραψα και το πρωί, ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη φάση από τον Αύγουστο του 2013, αλλά ελαφρά αποδυναμωμένος σε σχέση με τον Παναθηναϊκό τον Μάιο του 2014.
Περιμέναμε ότι θα διατηρήσει τον κορμό του και θα τον ενισχύσει με τουλάχιστον 2 προσθήκες λόγω και του μεγαλύτερου όγκου αγωνιστικών υποχρεώσεων. Για την ώρα δεν έγινε κάτι τέτοιο και προφανώς παραπέμφθηκε για μετά τα παιχνίδια με τη Σταντάρ και εν πάση περιπτώσει τη διασφάλιση ότι θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τον χειμώνα.
Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, παραβλέποντας τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που μας έδωσαν και πάλι μία πιο λεπτομερή εικόνα για το τι συμβαίνει έξω από τα γήπεδα, θεωρώ πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού την ομοιογένειά του σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που δείχνει ότι θα έχει πολλά νέα πρόσωπα.
Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν θα αντέξει το ρόστερ του Παναθηναϊκού τα τρία καρπούζια στη μασχάλη και για πόσο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βλέπω τον περσινό περίπατο των "ερυθρολεύκων".
15:12
ΡΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα εχθες, αν και νομιζω οτι ετσι οπως ηταν το ματς, επρεπε να ειχαμε καθαρισει την προκριση πανω. οσο για τις μεταγραφες, κρινω οτι σωστα πρατει η διοικηση και δεν φερνει παιχτες αν δεν προκριθουμε. γιατι να αυξησει το μπατζετ, και να εχουμε τα ιδια οικονομικα χαλια του χρονου ;
15:16
Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να γυρίσει νικητής από το Βέλγιο, διαφωνώ στο μεταγραφικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται ενίσχυση για να προχωρήσει απλά στην Ευρώπη, χρειάζεται 2 ποιοτικές προσθήκες για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Και θα έπρεπε να έχουν γίνει.
Έστω και τώρα βέβαια, θεωρώ ότι με την κατάλληλη προεργασία που έχει γίνει από το αρμόδιο τμήμα, θα βοηθήσουν το συντομότερο δυνατό.
15:17
Thanos : Σε ποιες θέσεις θα είναι οι extra 2 παίκτες που θα πάρουμε μετά την πρόκριση?
15:18
Έναν μέσο βλέπω, με περισσότερο επιτελικό ρόλο και ικανότητες. Από κει και πέρα ακούγεται για παίκτη στα άκρα της επίθεσης, αλλά θα προτιμούσα έναν γρήγορο στόπερ με παραστάσεις καλύτερων πρωταθλημάτων.
15:19
sakis13 : δημητρη καλησπερα θεωρω οτι κακως θα δωσουμε τον μαρινακη δανεικο γιατι πιστευω οτι ειναι ενας πολυ καλος και ανερχομενος μπακ..τι πιστευεις?
15:21
Αν είναι να έχει τις ευκαιρίες που είχε πέρσι, καλύτερα να φύγει και να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και να αναλάβει ευθύνες. Και νομίζω ότι εάν έμενε, κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα, με δεδομένο ότι φέτος ο Παναθηναϊκός θα ακουμπήσει περισσότερο στον  Μπούρμπο σε σχέση με τον βασικό δεξιό μπακ της περσινής περιόδου.
Είναι καλός παίκτης, μου αρέσει η επιθετική του διάθεση, χρειάζεται αρκετή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι των καθηκόντων του.
15:22
ανδρεας χαλκιδα : ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ 1 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ ΑΝ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΤΡΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ.. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ?? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΣΚΟΡ ΤΟ 0-0 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ!!
15:26
Μια ομάδα προσγειωμένη και προσηλωμένη στο πλάνο, που δεν θα παρασυρθεί από την αδημονία της εξέδρας για γρήγορο προβάδισμα στο σκορ και θα εκμεταλλευτεί με υπομονή τα τρωτά σημεία των Βέλγων, δεν μπορεί να χάσει την πρόκριση στην Αθήνα.
Δεν έπεισαν οι Βέλγοι ότι έχουν το εύκολο γκολ απέναντι σε οργανωμένες άμυνες, αν και στη πιστεύω ότι θα είναι πιο επικίνδυνοι με κενό χώρο και παιχνίδι αντεπιθέσεων.
Δεν θα παίξει με αφέλεια ο Παναθηναϊκός, τις επιπολαιότητες της μεσαίας γραμμής μπορούν μόνο να με φοβίσουν.
15:27
pinko : τα στημένα του Νάνο μόνο εγώ νομίζω ότι είναι άθλια? Γιατί τα χτυπάει πάλι όλα αυτός, τη στιγμή που είναι ο Πράνιτς στην ομάδα?
15:30
Άθλια δεν τα λες, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτά που μυρίζουν γκολ. Η στημένη μπάλα είναι θέμα δουλειάς στην προπόνηση, αλλά και τεχνικών προδιαγραφών ασφαλώς. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παίκτη με καλά στημένα, αλλά...
Ο Πράνιτς δεν πρόσθεσε κάτι, όποτε πήρε πάνω του στημένες μπάλες στη διάρκεια της περσινής περιόδου, αλλά θα πρέπει πρώτα να αποδείξει ότι είναι αφοσιωμένος 100% στον Παναθηναϊκό. Προσωπικά δεν με έχει πείσει.
15:30
Σπύρος : Καλησπέρα Δημήτρη!δυστυχώς το χθεσινό αποτέλεσμα είναι μεγάλη παγίδα για τη ρεβάνς. Ελπίζω να προκριθεί ο ΠΑΟ. Σε μία τέτοια περίπτωση να αναμένεται μία μεταγραφή που να δώσει το παραπάνω κλικ στο κέντρο που σίγουρα λείπει από την ομάδα?
15:33
Πιστεύω ότι θα προκριθεί. Και σ' αυτή την περίπτωση, ναι, θα γίνει μία μεταγραφή στον χώρο της μεσαίας γραμμής από αυτές που δίνουν το κάτι παραπάνω. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, θα ξαναπώ.
15:33
Χαρης : ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ SITES,ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΝ...ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ-ΚΑΡΕΛΗ?
15:36
Ο Αμπντούν είναι παίκτης που έχει τις στημένες φάσεις. Και η παρουσία του δεν υποθηκεύει το μέλλον των Κλωναρίδη και Καρέλη, ιδιαίτερα του δεύτερου που δεν είναι παίκτης για τα άκρα, αλλά δεύτερος φορ.
Δεν ξέρω όμως αν είναι ο Αμπντούν υποψήφιος. Σίγουρα δεν είναι στα πρώτα ονόματα στη λίστα.
15:37
χρηστος : καλησπερα... η ομαδα χθεσ ηταν πολυ καλη και μπραβο σε ολους. θα ηθελα να μαθω τη γινεται με abeid γιατι μου ελειψε χθες απο το παιχνιδη της ομαδας. καθως θα ηθελα και την γνωμη σου επι τουτου... ευχαριστω.
15:39
Έλειψε το επιτελικό θράσος του Αμπέντ και κυρίως η "μπούκα" του στην αντίπαλη περιοχή. Ο Παναθηναϊκός περιμένει και ελπίζει ότι θα βγει κερδισμένος. Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς. Στην υπόθεση Σίλντεφελντ του βγήκε...
15:39
pantelis : για κατιδη ? τι λες καπου διαβασα οτι ειναι ελευθερος μπορει να βοηθησει?
15:41
Παντελή, χορτάσαμε νεαρούς και ταλαντούχους. Ο Παναθηναϊκός τους έχει και θα τους εκμεταλλευτεί, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται μια γερή δόση εμπειρίας και προσωπικότητας. Και αναμφίβολης ποιότητας φυσικά.
15:42
menelaos13 : Ο Μαρινακης δεν ανανεωσε? γιαυτο κανει αγροτικα?
15:45
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ανανέωσης. Αν θες να "θάψεις" έναν ποδοσφαιριστή για να τον πιέσεις να αποδεχτεί την πρότασή σου, δεν τον δίνεις δανεικό κάπου που θα πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να δείξει τα όποια προσόντα του.
Ο Μαρινάκης ανήκει σε εκείνη την ομάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, που δεν είναι 100% έτοιμοι για να σηκώσουν τη φανέλα του, ιδιαίτερα σε μια χρονιά με ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες λόγω προηγούμενης επιτυχίας, αλλά από την άλλη πρέπει να εξελιχθεί και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Οπότε, εφ' όσον τον πιστεύεις, ο δανεισμός είναι μονόδρομος. Φτάνει να παραχωρηθεί στην κατάλληλη ομάδα και όχι όπου κι όπου.
15:46
Γιωργος 13 : Γεια σας....Αυτο που θα ρωτησω ειναι ασχετο με το χθεσινο ματς αλλα πρεπει να το ρωτησω γιατι το εχω απορια...Διαβασε σημερα ενα αρθρο της ισπανικης εφημεριδας marca και ελεγε για ποιοτηκους ελευθερους ποδοσφαιριστες....Το ερωτημα μου λοιπον ειναι γιατι δεν γινεται καποια κινηση απο πλευρας παναθηναικου...;;;; Ειναι αρκετα καλοι παικτες οπως σιμαο,γιοβανοβιτς,ανελκα,μπετνερ,βαλντες,ετο....Το ξερω δεν ειναι πιτσιρικαδες αλλα θα μπορουσαν να προσφερουν καποια ποιοτηκα λεπτα στην ομαδα, και επισης θα επαιρναν εμπειριες και η μικροτεροι...Δεν μπορει η ομαδα να διαθεση ενα μυριο για καποιον απο αυτους;;;;;
15:49
Για Ανελκά, Μπέντνερ δεν συζητώ καν Γιώργο. Ασφαλώς και θα καλοέβλεπα τις περιπτώσεις  Σιμάο και Γιοβάνοβιτς, αλλά με συμβόλαιο κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Όχι για να κάνω οικονομία στην τσέπη του Παναθηναϊκού, αλλά γιατί με ταβάνι συμβολαίων στα 500 χιλιάρικα στο παρόν ρόστερ, δεν βάζεις μέσα έναν ποδοσφαιριστή με διπλάσιες αποδοχές, εκτός κι αν πρόκειται να σου πάρει 6-7 παιχνίδια μόνος του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
15:50
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΘΑ : Δημήτρη πιστεύεις ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση? Εγώ πιστεύω ότι το 0-0 είναι ύπουλο σκορ και αν το φάμε στη Λεωφόρο, όλα τελείωσαν. Κάτι τελευταίο. Ο Κλωναρίδης πως σου φαίνεται? Χτες μόλις μπήκε άλλαξε το ματς!!!
15:53
Πρώτα απ' όλα πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί. Όχι θέλω να πιστεύω. Το πιστεύω. Κατά δεύτερον, γι αυτό μπήκε ο Κλωναρίδης, για να αλλάξει το παιχνίδι. Τα κατάφερε με τη φρεσκάδα του, αλλά δεν τη συνδύασε με αποτελεσματικότητα. Δεν πειράζει, υπάρχει και η ρεβάνς στη Λεωφόρο.
Εκεί ίσως έχει θέση στο αρχικό σχήμα. Ένας εκ των Καρέλη και Κλωναρίδη, σίγουρα.
15:53
Νικος : Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη με τα εισητηρια...γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να γινω μελος για να μην πληρωνω 20 ευρω;
15:57
Γιατί Νίκο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κεφάλαια για να μπορέσει να κινηθεί πιο ουσιαστικά και να συγχρηματοδοτήσει τα έργα ανακαίνισης της "Λεωφόρου". Θες να βοηθήσεις αυτή την προσπάθεια; Αν ναι, κάν' το. Σε συμφέρει να γίνεις μέλος, έστω ηλεκτρονικό μέλος με πολύ λίγα χρήματα και να μην έχεις την έξτρα επιβάρυνση στην τιμή του εισιτηρίου. Εκτός κι αν σκοπεύεις να παρακολουθήσεις 2-3 παιχνίδια όλα κι όλα, οπότε πήγαινε εισιτήριο με εισιτήριο.
15:58
APOTOLIS TSIATAS : PISTEUEIS OTI EAN MPEI STOUS OMILOUS TOUS CL O PANATHINAIKOS NA KANEI KAI MIA OIKONOMIKH UPERBASH ??
16:00
Αν μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Αποστόλη, λύνει μια και καλή το οικονομικό του πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο όμως. Καθόλου εύκολο. Με τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ παίρνει απλώς μια βαθιά ανάσα. Αλλά από το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα!
16:00
Γιάννης, Αθήνα. : Δημήτρη, πιστέυεις θα το σηκώσουμε το Ch. L. φέτος? Πέραν της πλάκας, ομάδα με πιτσιρικάδες, έναν πουθενά προπονητής (και αποτυχημένο παίχτη) και σε ένα ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πρωτάθλημα δεν μπορείς να χτίσεις. Ναι είναι καλό που μαζεύεις την πιτσιρικαρία και θέλεις να χτίσεις για το μέλλον αλλά δεν πρόκειται να πετύχεις γιατί πολύ απλά δεν θα σε αφήσουν. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ετοιμάσουν τους "μικρούς" και να τους πουλησουν έξω. Δυστυχώς.
16:02
"Πουθενάς" προπονητής και απουχημένος παίκτης ο Αναστασίου; Τι να πω Γιάννη; Σηκώνω τ χέρια ψηλά προς διευκόλυνση της συζήτησης...
16:03
dionperd : Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2 παίχτες με ικανότητα δημιουργική στο 1 εναντίον 1. Έναν από τον άξονα (εκτός κι αν ο Πέτριτς αναλάβει με επιτυχία αυτόν τον ρόλο) και έναν στα άκρα. Επίσης, αν συνεχίσει στην Ευρώπη, ειδικά αν γίνει το θαύμα και περάσει στο Champions League, όντως θα χρειστεί περισσότερη ποιότητα και βάθος και στα σέντερ μπακ, αλλά ίσως και στο αμυντικό χαφ. Τα γράφω αυτά, διότι ο τρόπος παιχνιδιού του δημιουργεί πολλές καταστάσεις 1 εναντίον 1 ΚΑΙ στην επίθεση (προιόν κλεψίματος ή καλού passing game) αλλά και στην άμυνα (διότι η ομάδα πρεσσάρει και επιδιώκει αλληλοκαλύψεις ψηλά, που όταν αποτυγχάνουν αφήνουν τους αμυντικούς χωρίς πολύ αλληλοκάλυψη και σχετικά ψηλά στο γήπεδο).
16:06
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Απλώς πιστεύω στον Πέτριτς σε αυτό το κομμάτι.
16:06
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 13 : ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ???Η ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ???ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ
16:07
Ο Καραγκούνης θα πρόσφερε πάρα πολλά ερχόμενος από τον πάγκο, ακόμη και να πάρει παιχνίδια με προσωπικές ενέργειες ή στημένες φάσεις. Δεν ξέρω .ομως αν αυτό ήταν μέσα στις επιλογές του.
16:07
Γιωργος 13 : Καλησπερα.Τον ρισβανη τον υπολογυζει ο αναστασιου γενικοτερα γιατι βλεπω οτι δεν τον χρησιμοποιει.Προβλεπεται τωρα που εχει τον μπουρμπο δεξια να τον βαζει εκει και βαζει στοπερ τον Τριανταφυλοπουλο?
16:09
Νομίζω ότι ο Ρισβάνης είναι αυτή τη στιγμή η τέταρτη επιλογή στους στόπερ πίσω από τους Σίλντεφελντ, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο. Και ναι, ο τελευταίος θα πάρει περισσότερα παιχνίδια ως κεντρικός αμυντικός με την μονιμοποίηση του Μπούρμπου σε ρόλο δεξιού μπακ.
16:10
γιωργος : δημητρη η ρεβανσ με την στανταρ ειναι τριτη η τεταρτη?ευχαριστω
16:11
Είναι την Τρίτη 5 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ.
16:11
Γιώργος Δράμα : έχουν ακουστεί ονόματα για ενίσχυση εφόσον προκριθούμε;;ααα και κάτι άλλο;;εφόσον περάσουμε από Σταντάρ υπάρχει άλλος ένας προκριματικός και μετά όμιλοι;;Τι παίζει;;έχω ξεχάσει!!
16:16
Αν περάσει τη Σταντάρ, παίζει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν προκριθεί εκεί πάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν αποκλειστεί πάει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Αν αποκλειστεί από τη Σταντάρ, θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Ονόματα έχουν ακουστεί και θα ακουστούν κι άλλα, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο. Θα παίξει τον ρόλο της και η ευφορία των στιγμών...
16:16
prasinos : Θα μπορούσε ο καρελης να είναι βασικός?
16:17
Ένας εκ των Καρέλη και Κλωναρίδη θα πρέπει να είναι στο βασικό σχήμα της Τρίτης.
16:17
Γιώργος Δράμα : Θεωρείς ότι πρέπει να φύγει ο Πράνιτς;;ναι μεν έχει τρομερή ποιότητα αλλά δείχνει αδιάφορος και πως δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα..Σαν να παίζει στον αυτόματο πιλότο ένα πράγμα..προτιμώ τον Τάσο (Λαγό) γιατί προσθέτει επιπλέον τρεξίματα και ας είναι πιο ανασταλτικός παίκτης..και ξέρεις ότι αγαπάει και είναι αφοσιωμένος στην ομάδα γιατί βγήκε από τις ακαδημίες
16:20
Θέλω τον Πράνιτς αλλά συγκεντρωμένο 100% στην ομάδα και τις υποχρεώσεις της. Διαφορετικά θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια από τον πάγκο, αν και δεν είναι ο Λαγός αντιΠράνιτς.
16:21
Γιώργος : Καλησπέρα Δημήτρη!!Λογικά αν είμαστε προσεκτικοί και περάσουμε στην επόμενη φάση θα τύχουμε με αρκετα δύσκολους αντιπάλους!Υπάρχει κατά την γνωμη σου ομάδα που θα ηταν πιο καλα να κληρωθούμε;πχ Λεβερκουζεν;;
16:22
Γιώργο υπάρχει χρόνος για καφενειακές αναλύσεις και προτιμήσεις. Δεν έχω παρακολουθήσει ακόμη τις υποψήφιες αντιπάλους στην επόμενη φάση. Κι εννοώ και από πλευράς ενίσχυσης ή αποδυν άμωσης στον μεταγραφικό τομέα, όχι μόνο αγωνιστικά.
16:22
ΘΩΜΑΣ : Θα ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΤΗ ΛΕΣ
16:23
Έτσι πιστεύω. Εύκολα ή δύσκολα, θα δείξει...
16:24
χρηστος : δημητρη τη γνωμη εχεισ για την ομαδα και την διοικιση πως θα την χαρακτιριζες.? πηστευεις οτι μπορει να κανει το βημα παραπανο φετος σε σχεση με περισυ..? δλδ καλα αποτελεσματα στην ευρωπη και να κοντραρει τον ολυμπιακο στην ελλαδα? τι γνωμη εχεις για τον μπουι και τον στιλ μπορουν να βοηθησουν οπως πχ οι περσυνες μεταγραφες που ηταν παρα πολυ καλες αν βγαλεις μπαιραμι και πετριτς.
16:28
Τον Στιλ δεν τον ξέρω, ακούω καλά λόγια από ανθρώπους που ξέρουν τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Τον Μπούι τον έχω δει σε κάποια παιχνίδια παρακολουθώντας τη μικρή Γιουβέντους λόγω Τάσου Δώνη. Έχει αστείρευτη αντοχή και προσεκτικές μεταβιβάσεις. Δεν είναι ο επιτελικός χαφ που θα κάνει τη διαφορά, αν αυτό ρωτάς, αλλά η κάθετη πάσα είναι στις επιλογές του, δεν είναι του παράλληλου ποδοσφαίρου.
Δεν ξέρω αν θα αντέξει το ρόστερ του χωρίς άλλες προσθήκες με μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του, αλλά σίγουρα δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα από τον Γενάρη. Θα χρειαστεί χρόνο ο Ολυμπιακός για να δέσει με τον ρυθμό που αντικαθιστά βασικές του μονάδες.
16:29
Γιώργος Δράμα : Είμαι ο μόνος που παρατήρησα ένα κενό έξω από την μεγάλη περιοχή των Βέλγων;;όσες φορές πήγε η μπάλα εκεί απειλήθηκαν...Επίσης πιστεύω πως με Σταντάρ χρειάζεται ένας πιο τσαμπουκας και τρεχαλατζής παίκτης(Καρέλης δηλαδή) στην θέση του Πέτριτς που ναι μεν ξέρει περισσότερη μπάλα και είναι πιο τεχνήτης αλλά δεν μπορεί να πιέσει τόσο πολύ την άθλια θα έλεγα άμυνα της Σταντάρ..για πες την γνώμη σου και για τα δύο θέματα
16:33
Αν είσαι 100% σωστός θα παρατήρησες το ίδιο κενό και έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού. Όλες οι απομακρύνσεις της μπάλας από την περιοχή του Κοτσόλη στο πρώτο ημίχρονο, είχαν Βέλγο αποδέκτη και πολλές φορές με ελεύθερο χώρο για σουτ.
Για μένα χρειάζεται ο Καρέλης, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήει τη ρεβάνς με το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου στη Λιέγη. Δηλαδή να πιέσει από νωρίς κυκλοφορώντας τη μπάλα και όχι με κλέψιμο και κόντρα επίθεση. Εξάλλου δεν νομίζω ότι θα ανοιχτούν οι Βέλγοι στη "Λεωφόρο".
16:33
μανωλης : Δημητρη η ρεβανς ποια μερα ειναι?και τι ποσο εξασφαλιζει η ομαδα σε πιθανη προκριση επι της στανταρ..ευχαριστω
16:34
Τρίτη 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.
Αν περάσει εξασφαλίζει περίπου 4-4,5 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή τα μπόνους συμμετοχής στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφαλισμένους τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
16:35
pinko : Δημήτρη, μπορείς να αναλύσεις περισσότερο αυτό που είπες πριν για τον Πράνιτς, ότι δεν σε έχει πείσει ότι είναι αφοσιωμένος 100% στον Παναθηναϊκό? Μήπως πρέπει να κάνει κάτι και η ομάδα για αυτό?
16:35
pinko : Όσο για τον Κατίδη, ξεχάστηκαν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί?
16:40
Γενικώς ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται, όχι αγωνιστικά κατ' ανάγκην, δεν με πείθει ότι είναι συγκεντρωμένος εδώ. Ούτε πείστηκα ότι η καλοκαιρινή πρόσκληση ενδιαφέροντος με τη δημοσιοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης, ήταν μια τυχαία κουβέντα με συμπατριώτες του δημοσιογράφους.
Η ομάδα ό,τι είχε να κάνει, το έκανε. Μίλησε με τον εκπρόσωπό του, μίλησε με τον παίκτη, του έδειξε έμπρακτα ότι τον στηρίζει με τη συμμετοχή του στην αποστολή για τη Λιέγη, αλλά έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου με την απουσία του από το αρχικό σχήμα. Από δω και πέρα, αυτός αποφασίζει.
Για τον Κατίδη δεν θέλω να επανέλθω σε περσινά ξινά σταφύλια.
16:40
Xristos Aek Eimai : τι λετε μπορει ο ΠΑΟ να περασει στους 16 του champions league
16:42
Χρήστο, εδώ συζητάμε να περάσει στους πρώτους ομίλους. Πολύ το προχώρησες το θέμα. Δύσκολο και για τους ομίλους, αλλά όχι ακατόρθωτο.
16:42
ΖΑΧΟΣ : Καλησπερα Δημητρη.Θεωρεις πως ο Σπυροπουλος ειναι πιο αξιοπιστος σαν δεξι μπακ απο τον Μαρινακη?
16:44
Αμυντικά, ναι.
16:45
Γιωργος : Πως είδες εχθές τον Ατζαγκούν; Πιστευείς πως αμα μπορούσαμε να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος ηταν λαθος η χρησιμοποίηση του;
16:47
Σε κάθε συμμετοχή, υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Δημιουργικά δεν υπήρξε στο χορτάρι. Ανασταλτικά και σε πρέσινγκ βοήθησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Στην Αθήνα θα έβλεπα περισσότερο τον Πέτριτς στην κορυφή του ρόμβου και επιθετικό δίδυμο τους Καρέλη και Μπέργκ.
16:47
Ηλειός 7 : Καλησπέρα Δημήτρη, είμαι Ολυμπιακός αλλά θέλω όλες οι ελληνικές ομάδες να περάσουν. ένα θέμα μετά και τον χθεσινό αγώνα, ο Τριανταφυλλόπουλος νομίζω ότι για δεξί μπακ είναι πολύ λίγος, εν αντιθέση με τον Νάνο που είναι πραγματικά πολύ καλός.
16:50
Δεν είναι δεξί μπακ. Κερδίζεις ανασταλτικά γιατί "δένεις" την πτέρυγα, ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχει τις απαραίτητες βοήθειες, αλλά δεν έχεις επιθετικές πρωτοβουλίες και overlap στην πτέρυγα.
Στα μεγάλα παιχνίδια βοηθάει. Με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους, σίγουρα χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Βασικό δεξί μπακ φέτος θα είναι ο Μπούρμπος.
16:50
Γιώργος Δράμα : Το 1,5 εκατομύρριο που μπήκε στην ομάδα μέσω της Συμμαχίας ξέρουμε που θα διατεθεί;;
16:51
Στην εξυπηρέτηση των διακανονισμών παλαιότερων οφειλών.
16:52
kostas13 : ποσα χρηματα μπαινουν στα ταμεια της ομαδας αν μπουμε στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ?
16:52
18 με 20 εκατομμύια ευρώ.
16:53
Γιώργος Δράμα : Μπούρμπο δεν τον είδα καλά στα φιλικά;;έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης ή κούρασεις από την προηγούμενη σεζόν;;
16:53
Άργησε να ξεκινήσεις προπονήσεις λόγω της εκκρεμοδικίας με τον ΟΦΗ. Γι αυτό άλλωστε και άργησε να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό. Θέλει λίγο χρόνο για να έρθει στο επίπεδο των υπολοίπων.
16:54
Extreme13 : TA VLEPW OLA PRASINAAAAAAAAAAAAAA NOTIOI 13. GAUROI DEN ERXESTE POTE
16:54
ΓΙΑΝΝΗΣ1312 : ο παναθηναικος φωναζει οτι θελει ενα 10αρι.καλος ο ατζαγκουν στο κυνηγι της μπαλας και στην κοντρα αλλα δημιουργικα ειναι παρα πολυ μετριος.αυτοσ ο μπουι βλεπεται?
16:55
Για τον Μπούι τα είπαμε Γιάννη. Κάνε τον κόπο να αντρέξεις λίγο παραπάνω. Το 10άρι δεν φωνάζει, κραυγάζει...
16:56
Αντωνης : Δημητρη καλησπερα, θεωρεις οτι ο Στιλ θα καλυψει το κενο που αφηνει ο Καπινο... δεν εχουμε παιδια απο τις ακαδημιες που θα μπορουσαν να προωθηθουν στην πρωτη ομαδα για ν αρχισουν να παιρνουν παραστασεις?
16:57
Υπάρχουν και ο Ταμπάκης και ο Αναγνωστόπουλος, αλλά σίγουρα χρειαζόταν κάποιος πιο έτοιμος. Είπα και παραπάνω, δεν έχω προσωπική άποψη για τον Στιλ, αλλά από ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας (εννοώ εκτός Premiership) ακούω καλά λόγια. Τι να σου πω; Θα δείξει.
16:58
Ioanna 13 : Δημήτρη καλησπέρα. Στο χθεσινό ματς νομίζω ότι το μόνο τρανταχτό λάθος του αναστασίου ήταν η επιλογή ατζαγκούν αντί για κλωναρίδη ή καρέλη. Είδαμε και στο φιλικό με τον ατρόμητο ότι ο ατζαγκούν ναι μεν έχει τρεξίματα αλλά δεν μπορεί να οργανώσει παιχνίδι και να μοιράσει την κάθετη πάσα που είχαμε ανάγκη στην δημιουργία. Πιστεύεις ότι όντως ήταν λάθος ή για κάποιο άλλο λόγο τον επέλεξε? θα παίξει και στην ρεβάνς ή πιστεύεις θα τον αντικαταστήσει?
17:00
Δεν ξέρω αν ήταν λάθος. Δημιουργικά δεν υπήρχε, αλλά αναφερόμαστε και σε ένα ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός δεν επιχείρησε να δημιουργήσει, αλλά να αναχαιτίσει. Κατά τα άλλα, αν πρόεξες κέρδισε αρκετές άτσαλες απομακρύνσεις της μπάλας από τους κεντρικούς και ακραίους μπακ της Σταντάρ ασκώντας πίεση αρκετά ψηλά.
Νομίζω ότι στη ρεβάνς δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά σίγουρα θα παίξει.
17:01
demo : Καλησπέρα Δημήτρη. Σε περίπτωση πρόκρισης και έξτρα μεταγγραφών, υπάρχει περίπτωση να δούμε 10αρι (αφου παίζει με ρόμβο ο Αναστασίου) και όχι εξτρεμ (που υπάρχουν αρκετοί παίχτες εκεί)
17:01
Προτεραιότητα είναι ο επιτελικός μέσος.
17:02
Γιώργος Δράμα : Αν και παικταράς ο Εζέκιελ τον έκαναν ό,τι ήθελαν οι αμυντικοί μας..Φοβάμαι μετά την μεταγραφή του(σίγουρα δεν παίζει στην Λεωφόρο) μήπως κάνει καμια κίνηση και του βγεί..Τι λες;;
17:03
Δεν ξέρω αν έχει τέτοιο οπλοστάσιο ο Λουζόν, ώστε να προκαλέσει δυσάρεστες εκπλήξεις στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού. Και νομίζω πως όχι.
17:03
Κωστας : Γεια σου Δημητρη!Με τον Μπαϊραμι τι γίνεται ακουσα οτι ανεβαζει ρυθμους τελευταια!Τον υπολογιζει πολυ ο Αναστασιου..Και μια γνωμη για χθές..Τον Πέτριτς πως τον κρίνεις θα βοηθήσει φέτος;
17:04
Κωστας : Ο Πέτρις πως σου φάνηκε..εμενα λιγο κουρασμενος να το πω απο τον τραυματισμο του..αποψη;
17:04
ΧΡΗΣΤΟΣ : Δημητρη πιστευεις οτι ο πετριτς ειναι γενικα ΅΅βαρυς΅΅¨σαν ποδοσφαιριστης η του λειπουν παιχνιδια και φυσικη κατασταση
17:07
Ο Πέτριτς θα βοηθήσει, γιατί έχει ποδοσφαιρικό εγωισμό και έχει φυσικά ικανότητες. Είναι γενικά βαρύ σκαρί και έχει ένα νωχελικό στιλ στην κίνηση, αλλά έχει προσποίηση και ειτόπια ντρίμπλα που τον βοηθάνε να κερδίσει χώρο για σουτ. Δεν διέκρινα μέχρι σήμερα πάντως, ούτε ανασφάλεια, ούτε εγωπάθεια και ατομισμό.

17:07
Έκτορας : Σε ποια θέση θα μπορούσε να παίξει ο Μπούι την Τρίτη αν είναι έτοιμος βέβαια ;
17:08
Στις δύο θέσεις των εσωτερικών μέσων, αλλά δεν θα είναι έτοιμος.
17:11
Σόρι, Κώστα. Ρώτησες για τον Μπαϊράμι. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό ο Σουηδός. Σίγουρα δεν έχει επανέλθει 100% από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση, παρ' ότι σιγά σιγά μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η αξία του δεν αμφισβητείται. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεσμεύομαι να ψάξω λίγο περισσότερο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με πρώτη ευκαιρία να το αναλύσουμε μέσα από το ρεπορτάζ.
17:12
Τάσος : Γειά σε όλους. Κ. Κριτή, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αποφεύγεται τόσο από τους οπαδούς, όσο(κυρίως) από τους ρεπόρτερ, η υπέρμετρη αισιοδοξία και δηλώσεις του τύπου "Δεν χάνεται η πρόκριση" και τα σχετικά. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο -πλέον- οι προκρίσεις κατακτώνται συνήθως εκτός έδρας. Πιστεύω ότι πρέπει η ομάδα να κατεβεί με σοβαρότητα όπως συνηθίζει ήδη από πέρυσι και πάνω από όλα να έχει στο μυαλό της να αμυνθεί.
17:16
Τάσο, δεν είμαι της άποψης ότι οι φίλαθλοι ή οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να λειτουργούν ως μέλη της ομάδας και να φρενάρουν την αισιοδοξία ή να χαμηλώνουν τους τόνους, η να απευθύνουν προτροπές και εκκλήσεις για συγκέντρωση και προσοχή και εγρήγορση. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα της ομάδας. Αν ο φίλαθλος ή ο δημοσιογράφος βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός "την έχει" αυτή τη Σταντάρ, θα το πει και θα επιχειρηματολογήσει γι' αυτό. Ως εκεί.
17:18
ΟΡΤΕΓΚΑ 13 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ; ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΑΧΥ ΣΤΟΠΕΡ Κ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΕΚΙ
17:19
Ο Έκι σε αυτή την ομάδα θα έκανε παπάδες. Αυτή είναι η αλήθεια. Μακάρι να έχουν έτοιμο έναν τέτοιο παίκτη μετά την πρόκριση επί της Σταντάρ.
17:20
tasos vam : χτες είδαμε έναν Παναθηναικό συνέχεια του περσινού πρωταθλήματος. με σωστές πάσσες και αρκετά τελιώματα. ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια. τι πιστεύεις πρέπει να βελτιωθεί για να είμαστε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος?
17:22
Να υπάρξει τέτοιο βάθος εναλλακτικών λύσεων, ώστε να μην παρατηρηθεί η κόπωση που εμφανίστηκε πέρσι λίγο πριν τα παιχνίδια των πλέι οφ, όταν πύκνωσαν τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια κυπέλλου. Και βεβαίως να αποκτηθεί ένα επιτελικό χαφ που θα ξεκλειδώσει τα συνηθισμένα "ταμπούρια" σε ματς που "στραβώνουν" λόγω ατυχίας ή αναποτελεσματικότητας.
17:23
petran : δημητρη πιστευεις στην εθνικη του ρανιερι εχει θεση καποιος παιχτης της ομαδας μας?
17:24
Σίγουρα ο Καρέλης, σε δεύτερο πλάνο ο Κλωναρίδης και τρίτο οι Λαγός, Κουτρουμπής (τον... αδικεί η παρουσία πραγματικά πολύ καλών κεντρικών αμυντικών).
17:25
χρηστος : κυριε κριτη με αφορμη ενα πρωτοσελιδο της γατας που αναφερει οτι ο κυριος αλαφουζος εχει δωσει εντολη σε γραφειο μανατζμεντ να βρει μετοχο ισχυει?
17:26
Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Και δεν θα είχε και κανένα αντίκρισμα τέτοια κίνηση, τη δεδομένη στιγμή.
17:27
Bill : Η φετινη αεκ μπορει να διεκδικησει κυπελλο?
17:27
Είναι νωρίς ακόμη για τέτοιες βλέψεις εκ μέρους της ΑΕΚ.
17:37
Σόρι, για το μικρό break, προσπάθησα να ομαδοποιήσω λίγο τις αναπάντητες ερωτήσεις διότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία (κλείσαμε ήδη τρεις ώρες).
17:38
Mispan27 : Δημητρη καλησπερα. Πιστευω οτι θα περασουμε ετσιοπως ειδα το ματς χθες αλλά αγχωτικά. Σε οτι αφορα στα διοικητικά, όλοσ αυτός ο περσινοσ ντοροσ περι αναμειξης Γιαννακοπουλου τι εγινε? Δεν ειχε πει οτι θα ειναι διπλα στον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο?
17:39
Συμφωνώ για την πρόκριση. Περιμένω κι εγώ τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχύσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αν θες τη γνώμη μου, δεν το βλέπω πολύ σύντομα.
17:39
Πετρος : Με την παραγκα τι θα γινει φετος; θα συνεχιστει η θα αλλαξουν τα πραγματα;
17:41
Πέτρο, ό,τι βλέπεις, βλέπω. Γίνονται κάποιες κινήσεις, αλλά από μόνες τους δεν είναι αρκετές για ανατροπή του απεχθούς σκηνικού των τελευταίων χρόνων. Περίμενα μεγαλύτερο συντονισμό στις ενέργειες των Αλαφούζου, Σαββίδη, ακόμη και Μελισσανίδη, αλλά σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Και έχω την εντύπωση ότι προχωρεί. Αργά, αλλά προχωρεί.
17:42
simos christ : ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα "χτυπηθούν" για τη πρώτη θέση φέτος;
17:42
Ο Ολυμπιακός έχει και φέτος τον πρώτο λόγο. Ο Παναθηναϊκός κατά πρώτο λόγο και ο ΠΑΟΚ από κοντά, θα παλέψουν για να ανατρέψουν την κατάσταση.
17:43
Αλέξανδρος : καλησπερα, για 1ο επισημο αγωνα προσωπικα ειδα πολυ θετικα στοιχεια, και καποιους αυτοματισμους, και τρεξιματα. περιμενω ωραια πραγματα φετος απο τον Παναθηναικο.
17:45
panatha : ο παναθηναικος μπορει να περασει στους ομιλους του champion league
17:45
lykos : Δημητρη αμα προκριθουμε ποιες ειναι οι πιθανες ομαδες για τα πλει οφ του τσου λου;
17:46
Άρσεναλ, Πόρτο, Λεβερκούζεν, Νάπολι και Μπιλμπάο έχει ο μπαξές.
17:47
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και τη κουβεντούλα. Επιστρέφουμε σε κανονική ροή, αλλά θα το επαναλάβουμε ή την παραμονή ή την επομένη του επαναληπτικού αγώνα. Και θα έχουμε σίγουρα περισσότερα να πούμε. Καλό απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK