Η "Kop" του Άνφιλντ έζησε κανονικά τη ρεβάνς...

Χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Ρώμη, ενόψει του μεγάλου ματς. Κανένα πρόβλημα, γιατί το "Άνφιλντ" άνοιξε τις πύλες του για να προβάλει τον ημιτελικό. Πώς πανηγύρισαν οι φίλοι της ομάδας; (VIDEO)

Η "Kop" του Άνφιλντ έζησε κανονικά τη ρεβάνς...
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ζούν και πάλι στιγμές δόξας, καθώς την Τετάρτη είδαν την αγαπημένη ομάδατους να προκρίνεται στον τελικό του Champions League μέσα στο "σπίτι" της Ρόμα, παρά την ήττα με 4-2.

Μικρό το κακό. Άλλωστε το 5-2 του πρώτου αγώνα είχε δώσει στους "ρεντς" το μαξιλαράκι ασφαλείας που χρειάζονταν για να βρίσκονται με το... ενάμιση πόδι στο Κίεβο.

Το "Άνφιλντ" άνοιξε τις θύρες του αποκλειστικά για τους οπαδούς της ομάδας, μικρούς και μεγάλους που δεν μπόρεσαν να την ακολουθήσουν στην "Αιώνια Πόλη", αλλά παρακολούθησαν τον αγώνα μέσα από τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου,

Το κλίμα ήταν γιορτινό εξ αρχής, το πάρτι, όμως, κορυφώθηκε όταν ακούστηκε το τελικό σφύριγμα του Σλοβένου διαιτητή, Σκόμινα. Ένα σφύριγμα που ξύπνησε μνήμες... 2005, όταν δηλαδή η Λίβερπουλ σήκωνε το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στη Μίλαν.

Αυτή τη φορά, η πέντε φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης θα βρει απέναντί της την κάτοχο του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης και η αισιοδοξία ξεχειλίζει.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK