Η Λίβερπουλ θυμάται Ολυμπιακό

Τον κρισιμότερο αγώνα της στο φετινό Champion League δίνει την Τρίτη (9/12) η Λίβερπουλ μιας και χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στη Βασιλεία για να προκριθεί στη φάση των "16". Με αφορμή το γεγονός αυτό, οι "κόκκινοι" θυμήθηκαν μία ανάλογη περίπτωση 10 χρόνια πριν, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Λίβερπουλ θυμάται Ολυμπιακό

Το βράδυ της Τρίτης (9/12) η Λίβερπουλ υποδέχεται την Βασιλεία στο "Άνφιλντ" με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για την φάση των "16". Με αφορμή την καθοριστική αυτή αναμέτρηση, οι "κόκκινοι" θυμήθηκαν μια αντίστοιχη περίπτωση πριν από 10 χρόνια όταν κόντρα στον Ολυμπιακό κατάφεραν με έναν "κεραυνό" του Τζέραρντ να κάνουν το 3-1 και να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Καλούν λοιπόν τους χρήστες του twitter να περιγράψουν τα συναισθήματά τους την μαγική εκείνη βραδιά για την ομάδα τους, βάζοντας το hashtag #olympiacos2004. Όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι μιλούν για μια ονειρική βραδιά που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, ενώ οι φωνές τους στο γκολ του Άγγλου μέσου, ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά.

Δείτε τα καλύτερα:

Θυμηθείτε τα γκολ του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK