H Ρόμα έστειλε μήνυμα στον "αντίπαλο" Σαλάχ και πήρε απάντηση σε χρόνο dt!

Η κλήρωση των ημιτελικών του Champions League έφερε στο δρόμο της Ρόμα την Λίβερπουλ του... Μοχάμεντ Σαλάχ και οι Ρωμαίοι έτειναν χείρα φιλίας στον Αιγύπτιο. Για να πάρουν άμεσα απάντηση!

H Ρόμα έστειλε μήνυμα στον "αντίπαλο" Σαλάχ και πήρε απάντηση σε χρόνο dt!
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Ρόμα και είχε αρκετά καλή παρουσία, όμως το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ πήγε στους "τζαλορόσι" με πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ και εκείνοι δεν το σκέφτηκαν και πολύ και άναψαν το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Στο "Άνφιλντ" ο Αιγύπτιος άσος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μετρώντας ήδη 39 γκολ με την κόκκινη φανέλα σε ολες τις διοργανώσεις και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στα ημιτελικά του Champions League να φτάσουν τόσο η νυν όσο και η πρώην ομάδα του και να κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους για μία θέση στον τελικό της 26ης Μαΐου στο Κίεβο.

Φυσικά, μην νομίζετε πως η σχέση των δύο πλευρών έχει διαταραχθεί. Ίσα-ίσα, Ρόμα και Σαλάχ διατηρούν άριστες σχέσεις (φάνηκε και σε πρόσφατο σχόλιό του σε τιτίβισμα του Ναϊνγκολαν, με αφορμή το γκολ του Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα) και αυτό αποδείχτηκε λίγα λεπτά μετά την κλήρωση όπου η Ρόμα έγραψε στον επίσημο (αγγλικό) λογαριασμό της στο Twitter:

"Θα είμαστε αντίπαλοι για 180 λεπτά αλλά οτιδήποτε και αν συμβεί θα παραμείνουμε φίλοι για πάντα. Ανυπομονούμε να σε ξαναδούμε Μοχάμεντ Σαλάχ", ήταν το σχόλιο που συνόδευσε μία gif φωτογραφία, που αναπαριστά τον Αιγύπτιο να χαιρετάει χαμογελαστός, φορώντας φανέλα της Ρόμα.

Φυσικά, το μεγάλο αστέρι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχασε χρόνο και απάντησε αστραπιαία "100%", εννοώντας ότι συμφωνεί απόλυτα με τη θέση των Ιταλών.

H Ρόμα έστειλε μήνυμα στον "αντίπαλο" Σαλάχ και πήρε απάντηση σε χρόνο dt!

Πέρα από την επίσημη Ρόμα, ήταν και ο Ντιέγκο Περότι που ήθελε να στείλει μήνυμα στον Σαλάχ μετά την κλήρωση που έφερε την ομάδα του κόντρα στους "κόκκινους", με τον Αργεντινό φορ να γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: "Θα είναι ευχαρίστηση να σε δω ξανά φίλε μου Μοχάμεντ Σαλάχ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK