Η σούπερ γκάφα του Κλοπ με θύμα την... Γιουβέντους!

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τις μεγάλες δυνάμεις που ορθώνονται στο δρόμο της Λίβερπουλ προς τους "8" του Champions League αλλά έκανε ένα φάουλ (VIDEO)!

Η σούπερ γκάφα του Κλοπ με θύμα την... Γιουβέντους!

Η Λίβερπουλ πέτυχε επτά γκολ εις βάρος της Σπαρτάκ Μόσχας και πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Champions League ως πρώτη στον όμιλο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει εύκολο έργο στο πρώτο "σταύρωμα".

Και αυτό υποψήφιοι αντίπαλοί της στη φάση των "16" είναι μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια Ευρώπης των δύο τελευταίων ετών Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου αλλά και η φιναλίστ του τελικού του 2015 και του 2017, Γιουβέντους.

Το γεγονός μάλιστα αυτό το επισήμανε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στο "Άνφιλντ" (χατ-τρικ ο Κοουτίνιο), με το "ωραίο" της υπόθεσης να είναι πως ο Γερμανός ξέχασε να αναφέρει αρχικά την Γιουβέντους και την θυμήθηκε μετά από λίγο ξεσπώντας σε γέλια!

Liverpool's manager Juergen Klopp celebrates after the English Premier League soccer match between West Ham and Liverpool at the London Stadium in London, Saturday, Nov. 4, 2017. Liverpool won the match 4-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's manager Juergen Klopp celebrates after the English Premier League soccer match between West Ham and Liverpool at the London Stadium in London, Saturday, Nov. 4, 2017. Liverpool won the match 4-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

"Πιστεύαμε στην πρώτη θέση, αυτό δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, δεν νομίζω όμως ότι θα έχουμε εύκολο αντίπαλο. Υπάρχουν πάρα πολλές δυνατές ομάδες από αυτές που τερμάτισαν στην 2η θέση, μου φαίνεται ότι η χρονιά αυτή είναι διαφορετική.

Δεν συμβαίνει συχνά στον πρώτο γύρο των νοκ-άου να μπορείς να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ και η Γιουβέντους", τόνισε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

"Ο τεχνικός της Τσέλσι είπε πως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και συμφωνώ μαζί του. Δεν νομίζω πως θα χαρεί κάποιος που θα μας βρει απέναντί του στην κλήρωση αλλά ούτε και εμείς θα είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε πάντως έτοιμοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK