Μεγαλειώδης υποδοχή για Λίβερπουλ από τους οπαδούς της Λάτσιο!

Η πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του UCL εις βάρος της Ρόμα πανηγυρίστηκε και από... Ιταλούς. Διαβάστε για την ενέργειά των φίλων της Λάτσιο αρκετές ώρες μετά το ματς (PHOTOS).

Μεγαλειώδης υποδοχή για Λίβερπουλ από τους οπαδούς της Λάτσιο!

Η κόντρα της Ρόμα με την Λάτσιο χωρίζει την ιταλικη πρωτεύουσα στα δύο και αυτό μπόρεσε να το αντιληφθεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και η Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ρώμη, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού Champions League με την Ρόμα.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, αντιπροσωπεία οπαδών της Λάτσιο επισκέφτηκαν το Φορμέλο, το προπονητιικό κέντρο της ομάδας τους που χρησιμοποίησε για προπόνηση η Λίβερπουλ, και κρέμασαν πανό υπέρ των "κόκκινων" στον αγώνα με τον "εχθρό", ενώ οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου "ανταπέδωσαν" στον αγώνα φωνάζοντας "Λάτσιο" στις εξέδρες του "Ολίμπικο" για να πικάρουν τους "ρομανίστι".

Μην νομίζετε όμως ότι οι καλές σχέσεις που ανέπτυξαν Λίβερπουλ και Ρόμα σταμάτησαν εκεί αφού το πρωί της Πέμπτης είχαμε και νέο επεισόδιο... Αυτό έλαβε χώρα και πάλι στο Φορμέλο, με την Λίβερπουλ να φτάνει εκεί για να κάνουν οι παίκτες της μία χαλαρή προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Αγγλία και εκεί να τους περιμενει έκπληξη!

Ένα γκρουπ από 20 τιφόζι των "λατσιάλι" βρέθηκε εκεί διόλου τυχαία, με αποκλειστικό σκοπό τους να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Κλοπ για την πρόκριση στον τελικό και τον αποκλεισμό της συμπολίτισσας Ρόμα αλλά και να τραγουδήσουν συνθήματα υπέρ των "κόκκινων.

"Άξιοι" και "Μπράβο Λίβερπουλ" ήταν οι κουβέντες που είχαν την τιμητική τους, ενώ κάποιος είχε φέρει μαζί του και πόζαρε με καμάρι με κασκόλ της... Ρόμα που έγραφε "Πρωταθλήτρια Ευρώπης 1984", τη χρονιά δηλαδή που οι "λύκοι" πήγαν τελικό και έχασαν το τρόπαιο μέσα στο σπίτι τους από την... Λίβερπουλ! Μιλάμε για ρωμαϊκή κόντρα... δυνατή, όχι ψέματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK