Ντρίμπλαρε τους άνδρες ασφαλείας και φίλησε τον Κλοπ!

Η αγάπη των φίλων της Λίβερπουλ για την ομάδα τους ορισμένες φορές ξεφεύγει από τα όρια και αυτό φάνηκε όταν ο Γιούργκεν Κλοπ δέχτηκε επίθεση... αγάπης από γυναίκα φαν στην Ουκρανία (PHOTOS).

Liverpool manager Jurgen Klopp as the team arrive at the team's hotel in Kiev, Ukraine, Thursday, May 24, 2018. Liverpool will play Real Madrid in the Champions League final soccer match in Kiev on Saturday May 26. (AP Photo/Sergei Grits)
Liverpool manager Jurgen Klopp as the team arrive at the team's hotel in Kiev, Ukraine, Thursday, May 24, 2018. Liverpool will play Real Madrid in the Champions League final soccer match in Kiev on Saturday May 26. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Η Λίβερπουλ θα έχει την υποστήριξη τουλάχιστον 20.000 οπαδών της στις εξέδρες του "Oλυμπίσκι" στον αποψινό τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ και όνειρο όλων αυτών είναι φυσικά να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να θριαμβεύει όπως έκανε στις 25 Μαΐου του 2005 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μίλαν.

Αυτό φυσικά θα επιδιώξει και ο Γιούργκεν Κλοπ για να πάρει και τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής της Λίβερπουλ αλλά και το πρώτο τρόπαιο Champions League στην καριέρα του, με την αδρεναλίνη στο στρατόπεδο του αγγλικού συλλόγου να χτυπάει κόκκινο.

Ντρίμπλαρε τους άνδρες ασφαλείας και φίλησε τον Κλοπ!

Δεν χρειάζεται μάλιστα να φτάσουμε στην ώρα του τελικού για να δούμε ακραίες αντιδράσεις από πλευράς οπαδών αφού τέτοιες έλαβαν χώρα και στην παραμονή, με μία ξανθιά κυρία να κλέβει την παράσταση.

Όταν έφτασε το πούλμαν της Λίβερπουλ στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει, η εν λόγω κυρία κατάφερε να "ξεφύγει" από την προσοχή των ανδρών ιδιωτικής ασφαλείας και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον Κλοπ. Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, με το στιγμιότυπο αυτό να καταγράφεται από τον φωτογραφικό φακό της "Sun"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK