Ο Κλοπ "έγραψε" με εκπληκτικές ατάκες για Ρεάλ και... Ζιντάν!

Η Λίβερπουλ είναι αουτσάιντερ κόντρα στην Ρεάλ στον επικείμενο τελικό του CL, όμως ο Κλοπ αισιοδοξεί ενόψει της μεγάλης μάχης και το σκεπτικό του στηρίζεται στον... Ζινεντίν Ζιντάν!

Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates after Liverpool's Mohamed Salah scored the opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates after Liverpool's Mohamed Salah scored the opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

"Είμαι τρομερά υπερήφανος για αυτά που έχουμε πετύχει. Πετύχαμε επτά γκολ σε δύο παιχνίδια μας και πέντε γκολ σε άλλα δύο παιχνίδια μας. Αυτό είναι τρελό επειδή δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, δεν είμαστε Ρεάλ, δεν είμαστε Μπάγερν Μονάχου.

Είμαστε Λίβερπουλ και βρισκόμαστε στη μέση μίας πορείας για να γίνουμε μία πραγματικά καλή ομάδα. Για να συνοψίσω τη φετινή χρονιά μας στο Champions League, ήταν μία τρελή κούρσα αλλά κερδίσαμε με την αξία μας τη θέση μας στον τελικό", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για τον τελικό στο Κίεβο, για να προσφέρει στη συνέχεια απολαυστικές ατάκες που αφορούν την Ρεάλ και τον Ζιντάν...

"Η Ρεάλ είναι η πρωταθλήτρια που υπερασπίζεται τον τίτλο που έχει πάρει επί δύο διαδοχικές σεζόν. Τα έχουν πάει περίφημα με τον Ζιντάν, είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους τεχνικούς όλων των εποχών.

Είμαι χαρούμενος που δεν παίζουμε ο ένας κόντρα στον άλλο εντός γηπέδου, εγώ να τον μαρκάρω για παράδειγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να στείλω τους παίκτες μου στο γήπεδο. Είναι υπέροχο μόνο και μόνο που θα τον συναντήσω.

Τον θαύμαζα ως παίκτη και τον σέβομαι ως συνάδελφο. Είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει στην Ρεάλ αλλά δεν θα πάμε στο Κίεβο για να ζητάμε φανέλες από τους αντιπάλους μας", τόνισε ο Γερμανός.

Αξιοσημείωτη ήταν πάντως και η τοποθέτησή του ως προς την σχέση που έχει με την ομάδα του, με τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ να αναφέρεται στη φιλοσοφία δουλειάς που τον χαρακτηρίζει:

"Έχουμε μία επαγγελματική σχέση με τους παίκτες μου όπου εγώ είμαι το αφεντικό και εκείνοι οι εργαζόμενοι ,όμως το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Εγώ ως άτομο θέλω να έχω στενή σχέση μαζί τους, γιατί θέλω να τους καταλαβαίνω. Θέλω να ξέρω γιατί συμβαίνει το κάθε πράγμα.

Είμαι ευγνώμων για αυτό που έχουν πετύχει. Δεν είμαι ο τύπος που σκέφτεται: "Εντάξει, πληρώνονται για το κάνουν αυτό, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν".

Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, που κερδίζουν ίδια ή και περισσότερα χρήματα από τους παίκτες μας, αλλά δεν αποδίδουν το ίδιο.

Για αυτό το λόγο είμαι ευγνώμων σε αυτούς και τους το έχω πει. Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι, αυτό είναι το σχέδιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK