O Κλοπ "κάρφωσε" τους επικριτές του με φόντο τον τελικό!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν... μασά τα λόγια του και το απέδειξε και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού, στέλνοντας σκληρό μήνυμα στους επικριτές του αλλά και σε αυτούς του Ζιντάν!

Liverpool coach Juergen Klopp during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP)
Liverpool coach Juergen Klopp during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP) UEFA POOL VIA AP

Μετά από το χαμένο τελικό του 2013 ως προπονητής της Ντόρτμουντ (ήττα με 2-1 από την Μπάγερν στο "Γουέμπλεϊ"), ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μία δεύτερη ευκαιρία να αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο, αυτή τη φορά με την Λίβερπουλ, όμως γνωρίζει πως θα πρέπει οι "κόκκινοι" να κάνουν υπέρβαση στο χορτάρι για να γίνει αυτό.

Και αυτό γιατί απέναντί του δεν βρίσκει μόνο μία ομάδα που συνιστά συνώνυμο του UCL, με την Ρεάλ να μετράει 12 κατακτήσεις του βαρύτιμου τροπαίου και τρεις την τελευταία 4ετία, αλλά και έναν προπονητή-συλλέκτη τίτλων, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει την ευκαιρία στο Κίεβο να γίνει ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης με τρεις συνεχόμενους νικηφόρους τελικούς!

Το πόσο μάλιστα εκτιμάει τον συνάδελφό του, ο Κλοπ το έδειξε με εντυπωσιακό τρόπο αφού στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου φρόντισε να ρίξει το "καρφί" του σε όσους κατά τη διάρκεια της χρονιάς υποστήριζαν πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Γάλλος δεν είναι "δυνατοί" στο κομμάτι της τακτικής προετοιμασίας των ομάδων τους...

Liverpool coach Juergen Klopp gestures during a training session at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Liverpool coach Juergen Klopp gestures during a training session at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

"Ο Ζιντάν ήταν ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο και τώρα ως προπονητής μπορεί να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο Champions League, κάτι που δεν έχει πετύχει ουδείς άλλος.

Οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών του θυμίζουν ελβετικό ρολόι που λειτουργεί με τρομερή ακρίβεια, είναι πολύ οργανωμενοι.

Πριν από τον τελικό έλεγαν για μένα αλλά και για τον Ζιντάν πως από άποψη προετοιμασίας των ομάδων μας στο κομμάτι της τακτικής δεν γνωρίζαμε πράγματα.

Είναι πολύ αστείο λοιπόν το γεγονός πως έφτασαν στον τελικό του Champions League δύο ομάδες που έχουν προπονητές στους πάγκους τους που δεν γνωρίζουν τακτική...", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των "κόκκινων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK