Ο Κλοπ τραγουδάει για τη "γαμ...η τύχη της Ρεάλ"

Έχασε άλλον τελικό, το κέφι του όμως όχι. Ο Γιούργκεν Κλοπ, παρέα με φανς της Λίβερπουλ, τραγούδησε για την απώλεια του τροπαίου και τη στιγμή που θα το πάρουν πίσω σε μία από τις στιγμές για τις οποίες το ποδόσφαιρο παραμένει το πιο δημοφιλές σπορ σ' αυτόν τον πλανήτη!

Ο Κλοπ τραγουδάει για τη "γαμ...η τύχη της Ρεάλ"

Το "ιερό δισκοπότηρο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν επέστρεψε στο Λίβερπουλ. Αν και η πορεία των "κόκκινων" ως τον τελικό ήταν μαγική, το 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κιέβου μετέτρεψε τα όνειρα σε εφιάλτη. Με... (κανονικό) Εφιάλτη τον γκαφατζή Λόρις Κάριους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, παρόλα αυτά, δεν έπεσε στα πατώματα. Επέλεξε να μην πνίξει τον πόνο του στο ποτό, αλλά να γιορτάσει. Αφενός για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αφετέρου για ό,τι έχει φτιάξει. Τη βάση για μελλοντικές επιτυχίες.

Το εμπνευσμένο τετράστιχο που σκάρωσαν οι φίλοι της Λίβερπουλ ήταν ολίγον τι... πιπεράτο, αλλά ταυτόχρονα ενδεικτικό της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης σ' όλον τον οργανισμό. Γι' αυτά που έρχονται.

" Είδαμε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο

Η Μαδρίτη είχε όλη τη γαμ... τύχη

Παραμένουμε άνετοι

Θα το φέρουμε πίσω στο Λίβερπουλ", τραγούδησαν όλοι μαζί τα ξημερώματα της Κυριακής, χοροπηδώντας στο ρυθμό.

Ακούστε τους...

*Το video ανήρτησε ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Anfield HQ που ασχολείται με την καθημερινότητα των "κόκκινων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK