Ο Μανέ βάρεσε στο... στομάχι τον Τζέραρντ

Ο Τζέραρντ απόλαυσε τον θρίαμβο της Λίβερπουλ κόντρα στη Ρόμα, πανηγυρίζοντας με έξαλλο τρόπο τα γκολ του Σαλάχ. Κάτι αντίστοιχο δεν έπραξε όμως όταν σκόραρε ο Μανέ, με τον Άγγλο να στρέφει κάπου αλλού τη προσοχή του (PHOTO + VIDEO).

Former Liverpool captain Steven Gerrard, center, takes his seat before the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Jan. 25, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Former Liverpool captain Steven Gerrard, center, takes his seat before the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Jan. 25, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP IMAGE

Η Λίβερπουλ "σάρωσε" στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Ρόμα, καθώς την "ισοπέδωσε" με σκορ 5-2 μέσα στο "Άνφιλντ". Τον μεγάλο θρίαμβο των "κόκκινων" φυσικά παρακολούθησε από κοντά ο παλαίμαχος αστέρας της ομάδας, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα από τη σουίτα τα πρώτα δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ωστόσο, στο τρίτο τέρμα της αγαπημένης του ομάδας με σκόρερ τον Σάντιο Μανέ, ο 37χρονος, παρότι χάρηκε για το πως εξελισσόταν η αναμέτρηση, δεν φάνηκε το ίδιο ενθουσιασμένος με τους προηγούμενους πανηγυρισμούς που "ξέσπασε", στρέφοντας τη προσοχή του αλλού.

Όπως καταγράφηκε από τον φακό, ο Σενεγαλέζος άσος μάλλον βάρεσε τον Άγγλο στο... στομάχι. Κι αυτό, διότι ο Τζέραρντ δειπνούσε εκείνη τη στιγμή, παρέα με τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Ρίο Φέρντιναντ, ανήμπορος να αντιδράσει κατάλληλα, βάζοντας ως προτεραιότητα τη πείνα του και το φαγητό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΕ:


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΑΧ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK