Παίκτης του Τζέραρντ καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση...

Απίστευτες καταγγελίες από ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ U-19 η οποία τελεί υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ. Ο νεαρός Ριάν Μπρούστερ έπιασε τον διαιτητή και παραπονέθηκε για ρατσιστική επίθεση. Το γεγονός έχει πάρει μεγάλη έκταση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που συμβαίνει ανάλογο γεγονός.

Liverpool's captain Steven Gerrard gestures during the English Premier League soccer match between Stoke City and Liverpool at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Sunday, May 24, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's captain Steven Gerrard gestures during the English Premier League soccer match between Stoke City and Liverpool at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Sunday, May 24, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Περίλυπος ο Στίβεν Τζέραρντ επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής του στην U-19 της Λίβερπουλ, Ριάν Μπρούστερ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στον αγώνα των "Κόκκινων" με την Σπαρτάκ Μόσχας στην Αγγλία!

Ο Μπρούστερ σύμφωνα με τοπικά Μέσα στο Μερσεϊσάιντ, ελάχιστα πριν τη λήξη της αναμέτρησης έπιασε τον διαιτητή Μοχάμεντ Αλ Χακίμ και του παραπονέθηκε πως ένας ποδοσφαιριστής της ρώσικης ομάδας του επιτέθηκε ρατσιστικά...

Όλα αυτά σε αγώνα U-19!

Στο γήπεδο δεν δόθηκε συνέχεια, καθώς το ματς έληξε ωστόσο η Λίβερπουλ φέρεται έτοιμη να το πάει μακριά το θέμα ζητώντας έρευνα από τις αρμόδιες Αρχές για το κρούσμα! Άλλωστε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης της U-19 της Λίβερπουλ πέφτει θύμα ρατσιστικής επίθεσης.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ξανά, ποδοσφαιριστής των Ρώσων βάλθηκε κατά του Αντεκανί...

Η Λίβερπουλ είχε προχωρήσει σε καταγγελία και η UEFA τιμώρησε τους Ρώσους με αποκλεισμό της έδρας τους ενώ παράλληλα διέταξε να μπει ένα τεράστιο μπάνερ με αντιρατσιστικό μήνυμα στο γήπεδο της Σπαρτάκ που αγωνιζόταν η U-19.

News 24/7

24MEDIA NETWORK