Σερτάμπ - Παπαρίζου... οδηγούν τη Λίβερπουλ στον τελικό του CL!

Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Αν όχι, διαβάστε παρακάτω γιατί οι οπαδοί της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν ήδη την πρόκρισή τους στον τελικό του Champions League. Μία πρόκριση που συνδέεται με τις Σερτάμπ και Έλενα Παπαρίζου.

Σερτάμπ - Παπαρίζου... οδηγούν τη Λίβερπουλ στον τελικό του CL!

Η Λίβερπουλ ξεπάστρεψε την Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά με δύο νίκες.

Γιατί, όμως, οι οπαδοί των "Κόκκινων" θεωρούν από καιρό δεδομένη την παρουσία της ομάδας τους στον τελικό του Κιέβου; Και πώς μ' όλο αυτό συνδέεται η Eurovision;

Τα πράγματα είναι απλά...

Η Λίβερπουλ τις δύο τελευταίες φορές που συμμετείχε στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν σε πόλη που έναν χρόνο νωρίτερα είχε φιλοξενήσει στον διαγωνισμό μουσικής! Ακριβώς, δηλαδή, αυτό που συμβαίνει φέτος στο Κίεβο.

Η αρχή έγινε το 2004 όταν η Σερτάμπ Ερενέρ πήγε την Eurovision στην Κωνσταντινούπολη, και το 2005 στην Πόλη διοργανώθηκε ο αξέχαστος τελικός του CL που οι "Κόκκινοι" στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης με επική ανατροπή κόντρα στη Μίλαν.

Τα ίδια και το 2006 με την Ελλάδα να κάνει Eurovision, χάρη στη νίκη της Παπαρίζου στο Κίεβο και το 2007 να φιλοξενεί το φινάλε της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στον τελικό ξανά η Λίβερπουλ, αλλά χωρίς επιτυχία καθώς οι "ροσονέρι" πήραν την εκδίκησή τους.

Copy-paste σενάριο είχε συμβεί το 1977-1978όταν η Λίβερπουλ είχε κατακτήσει στο Λονδίνο το Κύπελλο Πρωταθλητριών, κι ένα χρόνο νωρίτερα στην ίδια πόλη μαντέψτε τι είχε συμβεί, Eurovision!

Όσοι είναι λάτρεις των ποδοσφαιρικών συγκυριών, τότε να σας θυμίσουμε ότι όσοι κέρδισαν Eurovision στο Κίεβο, έχουν πάρει και Euro στη μπάλα! Η Ελλάδα το 2004-2005 έκανε το... νταμπλ με Ζαγοράκη - Παπαρίζου και το 2016-2017 η Πορτογαλία με Σάντος - Σορμπάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK