Χτυπήθηκε σοβαρά οπαδός της Λίβερπουλ και χαροπαλεύει...

Οι συμπλοκές των οπαδών της Λίβερπουλ με τους αντίστοιχους της Ρόμα είχαν ως συνέπεια να διακομισθεί στο νοσοκομείο ένας 53χρονος Ιρλανδός, με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει κάνει δυο συλλήψεις για απόπειρα δολοφονίας! (VIDEOS)

Χτυπήθηκε σοβαρά οπαδός της Λίβερπουλ και χαροπαλεύει...

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις άρχισε ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Ρόμα για την προημιτελική φάση του Champions League, καθώς λίγες ώρες πριν από το σφύριγμα της έναρξης ένας 53χρονος Ιρλανδός οπαδός των γηπεδούχων μεταφέρθηκε δίχως τις αισθήσεις του και σε κρίσιμη κατάσταση στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη, έγιναν συνολικά εννιά συλλήψεις για πρόκληση επεισοδίων και κατοχή αιχμηρών αντικειμένων και σφυριών, με τις δύο εξ αυτών ν' αφορούν οπαδούς της Ρόμα, τους οποίους βαραίνουν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Στη Λίβερπουλ δήλωσαν σοκαρισμένοι στο άκουσμα της είδησης, λέγοντας, μάλιστα, ότι θα στηρίξουν τον οπαδό που δίνει μάχη για τη ζωή του, όπως και την οικογένειά του, ενώ η Ρόμα δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το συμβάν.

Στο πρώτο video που ακολουθεί, θα δείτε τον 53χρονο πεσμένο στον δρόμο αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, πιθανότατα χωρίς τις αισθήσεις του και κόσμο γύρω του να εξακολουθεί να τσακώνεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK