Το πιο πωρωτικό μήνυμα για την Λίβερπουλ έρχεται από σταρ του Χόλιγουντ!

Εάν οι παίκτες του Κλοπ αναζητούν λόγια έμπνευσης από κάποιον διάσημο φαν της ομάδας, τότε... επιβάλλεται να δουν το video που ανέβασε στα social media ο άλλοτε πρωταγωνιστής της σειράς Homeland!

Liverpool supporter gathers in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018. Supporters were gathering in Kiev ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Liverpool supporter gathers in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018. Supporters were gathering in Kiev ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο περισσότερος κόσμος τον έμαθε (και τον αγάπησε) μέσα από το χαρακτήρα του λοχαγού Νίκολας Μπρόντι που υποδύθηκε στο πλαίσιο της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς "Homeland" (ήταν ο πρωταγωνιστής στις τρεις πρώτες σεζόν), όμως ο Ντάμιαν Λιούις είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό και με μία άλλη ιδιότητα.

Αναφερόμαστε φυσικά στην "τρέλα" του για την Λίβερπουλ, με τον 47χρονο Άγγλο ηθοποιό να είναι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και να το δείχνει με κάθε μικρή ή μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Η τελευταία δόθηκε μέσω του αποψινού τελικού του Champions League όπου οι "κόκκινοι" θα διεκδικήσουν το 6ο τρόπαιο στην ιστορία τους απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Λιούις να ανεβάζει ένα επικό video θέλοντας να στηρίξει την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Σε αυτό, αφού γνωστοποιεί αρχικά ότι θα είναι στις εξέδρες του "Ολιμπίσκι", κάνει λόγο για την μεγαλύτερη ομάδα όχι μόνο της Αγγλίας αλλά και του κόσμου, την Λίβερπουλ, ενώ τραγουδάει σύνθημα της ομάδας που συμπεριλαμβάνει από Σαλάχ μέχρι... Κουτίνιο.

"Ο Μίλνερ θα κρατήσει σιωπηλό τον Κριστιάνο Ρονάλντο για 90 λεπτά και η Λίβερπουλ θα πάρει τον 6ο τίτλο", είναι το μήνυμα με το οποίο συνοδεύει το video ο "κόκκινος" Nτάμιαν Λιούις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK