Λουίς Ενρίκε: "Από άλλη διάσταση ο Μέσι"

Ο Λουίς Ενρίκε έσταξε μέλι για τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο υπογράμμισε ότι η νίκη επί της Μπάγερν επετεύχθη χάρη στις προσπάθειες όλων των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Λουίς Ενρίκε: "Από άλλη διάσταση ο Μέσι"

"Όλοι γνωρίζουμε για την αξία του "Λίο", πρόκειται για έναν παίκτη από άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Είμαστε μία ομάδα, γι' αυτό νικήσαμε την Μπάγερν. Δεν είμαστε ακόμα στον τελικό. Έτσι είναι το Champions League, δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε. Θέλουμε να νικήσουμε την Τρίτη", ήταν τα λόγια του Λουίς Ενρίκε.

Εν συνεχεία, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα σχολίασε την επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα στο "Καμπ Νόου": "Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν την ομάδα τους και ο Πεπ το κατανοεί. Όπως κι εκείνος ήρθε εδώ για να κάνει τη δουλειά του. Γνωρίζει την αγάπη που έχουν οι οπαδοί για εκείνον".

Επιπλέον, ο Λουίς Ενρίκε είπε: "Είναι ένα τέλειο αποτέλεσμα, το οποίο μας φέρνει κοντά στον τελικό. Πρέπει όμως να το ολοκληρώσουμε στην ρεβάνς. Είμαι ευχαριστημένος με όλα, ξέρουμε ακριβώς πως να παίξουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο τέτοιας δυναμικής. Δεν θυμάμαι ευκαιρία της Μπάγερν εκτός από εκείνη του Λεβαντόβσκι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορώ να θυμηθώ ατμόσφαιρα τόσο καλή στο Καμπ Νόου".

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 3-0 (VIDEOS)

Τα γκολ του Μέσι επί της Μπάγερν (VIDEOS)

Εντυπωσιακό coreo: "Είμαστε έτοιμοι!"

Ο Σουάρες με τον "καλύτερο παίκτη του κόσμου"

Απίστευτο τρολάρισμα στον Μπόατενγκ στο twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK