Μαλμε-Γιουβέντους 0-2

Η Γιουβέντους έκανε αυτό που... δεν ήθελε ο Ολυμπιακός. Νίκησε τη Μάλμε στη Σουηδία (2-0).

Μαλμε-Γιουβέντους 0-2

Αγρια ομορφιά είχε το πρώτο μέρος του αγώνα στη Σουηδία, με φάσεις, αλλά χωρίς γκολ. Δεν θα λέγαμε ότι είδαμε τη σούπερ μπάλα, αλλά το ματς είχε ενδιαφέρον ειδικά από τη στιγμή που το 0-0 δεν άλλαζε. Η Γιουβέντους προσπαθούσε να γίνει το αφεντικό στο χορτάρι και να βρει το γκολ που θα την διατηρούσε ζωντανή στην υπόθεση πρόκρισης, ενώ το ίδιο προσπαθούσε η Μάλμε, έχοντας βέβαια αντικειμενικές δυσκολίες.

Γκολ στο πρώτο μέρος δεν είδαμε, είδαμε όμως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό όταν ο Γιορέντε άνοιξε το σκορ για τη Γηραιά Κυρία.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Τέβεζ στο 88’ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για το γκολ, κάτι που έφερε και την αποβολή του Γιόχανσον. Οπερ σημαίνει πως δεν παίζει με τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΛΜΕ: Όλσεν, Τίνερχολμ (85’ Ρακίπ), Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χάλστι, Έρικσον, Άντου, Φόρσμπεργκ, Ρόσενμπεργκ, Θέλιν (70’ Τσιμπίτσκι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίσιο (83’ Περέιρα), Παντόιν, Πίρλο, Βιντάλ, Τέβεζ, Γιορέντε (72’ Μοράτα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK