Μίκρυναν το γήπεδο για να σταματήσουν τη Ρεάλ

Η Μάλμε υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (30/9) τη Ρεάλ και θα χρησιμοποιήσει κάθε... όπλο προκειμένου να μη δεχθεί γκολ από τους Μαδριλένους.

Μίκρυναν το γήπεδο για να σταματήσουν τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλμε τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Τετάρτης (30/9) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και οι πρωταθλητές Σουηδίας είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην... πέσουν χωρίς μάχη κόντρα στην ομάδα του Μπενίτεθ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε φανερό στην προπόνηση της Τρίτης (29/9), οι υπεύθυνοι του γηπέδου μίκρυναν τις διαστάσεις του στις πτέρυγες κατά περίπου ένα μέτρο ενόψει της αναμέτρησης με τους "μερένγκες", προκειμένου να κάνουν τους αντιπάλους τους να αισθανθούν όσο το δυνατόν πιο άβολα και "έξω από τα νερά τους".

Ιδού και τα πειστήρια:

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές