Επίθεση Μαντσίνι σε Χαρτ

Ακόμα ένας "εμφύλιος" ξέσπασε στη Μάντσεστερ Σίτι, με πρωταγωνιστή τους Ρομπέρτο Μαντσίνι και Τζο Χαρτ, μετά το... θράσος του διεθνή Άγγλου τερματοφύλακα να μιλήσει εκ μέρους της ομάδας μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίθεση Μαντσίνι σε Χαρτ

"Δεν μπορείς να προηγείσαι με 2-1 πέντε λεπτά πριν το τέλος και να χάνεις το παιχνίδι. Μείναμε πίσω, προηγηθήκαμε 2 φορές και χάσαμε το ματς, οπότε μπορούμε να κατηγορήσουμε μόνο τους εαυτούς μας", τόνισε ο ταλαντούχος τερματοφύλακας στη συχνότητα του "ITV" αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

"Είναι δύσκολο να αποχωρείς από το γήπεδο έχοντας χάσει με 3-2 και να είσαι θετικός. Λυπάμαι πραγματικά. Δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να έρχεται εδώ και να αποχωρούμε με ένα παρηγορητικό χτύπημα στην πλάτη επειδή τα πήγαμε καλά. Είμαστε ομάδα που θέλει αποτελέσματα".

Μόλις ο Ιταλός προπονητής πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του παίκτη του, ο οποίος φέρει ευθύνη για τα 2 τελευταία γκολ των "μερέγκες", με τα οποία έγινε η ανατροπή στα τελευταία 3 λεπτά, αντέδρασε στη συνέντευξη Τύπου: "Συμφωνώ, αλλά νομίζω ότι ο Τζο Χαρτ πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Εγώ μπορώ να κριτικάρω την ομάδα, όχι ο Τζο Χαρτ. Ο Τζο Χαρτ πρέπει να παραμείνει τερματοφύλακας. Εγώ είμαι ο κριτής, όχι ο Τζο Χαρτ".

Διαβάστε ακόμα

Γλίτωσε η Ρεάλ, με το δεξί η Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK