Η κορυφή των σκόρερ ανήκει ΜΟΝΟ στον Αγκουέρο

Έξι χρόνια μετά την έλευσή του στο Μάντσεστερ, ο Σέρχιο Αγκουέρο μπορεί να καμαρώνει για μία εκπληκτική πρωτιά του με τη φανέλα της Σίτι χάρη στο γκολ του με την Νάπολι (VIDEO).

Manchester City's Sergio Aguero, centre, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium, Manchester, England, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, centre, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium, Manchester, England, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Από το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Σίτι (δύο γκολ κόντρα στην Σουόνσι το 2011 για την Premier League) είχε δείξει πως θα έκανε μεγάλα πράγματα σε αυτή την ομάδα, ωστόσο έξι χρόνια μετά αυτό που έχει πετύχει ο Σέρχιο Αγκουέρο φαντάζει ασύλληπτο.

Με το γκολ που πέτυχε ο "Κουν" το βράδυ της Τετάρτης (1/11) στην έδρα της Νάπολι, όχι μόνο έβαλε μπροστά τη Σίτι στο σκορ με 3-2 αλλά έφτασε τα 178 γκολ με αυτή τη φανέλα και είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνοντας στη 2η θέση τον θρυλικό Έρικ Μπρουκ που σταμάτησε στα 177.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΣΤΟ "ΣΑΝ ΠΑΟΛΟ":

News 24/7

24MEDIA NETWORK