Ο Μεντί, ο... θεός γκρέμισε το twitter για χάρη του Αγκουέρο!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι και ο Μπέντζαμιν Μεντί, συμπαίκτης στον αγγλικό σύλλογο βρήκε την ευκαιρία να γράψει ένα "μυθικό" σχόλιο στο twitter που αφορά τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Manchester City's Benjamin Mendy, left, and Liverpool's Georginio Wijnaldum, right, challenge for the ballduring the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
benjamin mendy AP

Η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε πάνω από 50.000.000 ευρώ για χάρη του Μπέντζαμιν Μεντί, ωστόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Αυτή την ατυχία πάντως ο Μεντί την αντιμετωπίζει με χιούμορ, τρολάροντας τους συμπαίκτες του...

Το νέο "χτύπημα" του πρώην άσου της Μονακό αφορούσε τη στιγμή που ο Αγκουέρο γινόταν ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι, βάζοντας γκολ κόντρα στη Νάπολι...

Όταν ήταν φάτσα με το τέρμα ο Αργεντινός, ο Στέρλινγκ του ζητούσε τη μπάλα, εννοείται πως ο Κουν δεν του την έδωσε ποτέ και ο Μεντί σχολίασε το γεγονός.

" (Γέλια) κοιτάξτε! Ο Στέρλινγκ περίμενε ο Κουν να του δώσει την πάσα στο γκολ που θα έσπαγε το ρεκόρ του. Όχι σήμερα αδερφέ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK