Εκνεύρισε τους φίλους της Σίτι ο Τουρέ (VIDEO)

Η ήττα από την Μπάγερν στο 90ό λεπτό δεν φάνηκε να επηρεάζει ιδιαίτερα τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος εθεάθη να τα λέει σε καλή διάθεση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της "Αλιάνζ Αρίνα". Δείτε σε video το τετ-α-τετ των δύο ανδρών, που εξόργισε μερίδα φίλων της Μάντσεστερ Σίτι.

Εκνεύρισε τους φίλους της Σίτι ο Τουρέ (VIDEO)

Ο Τζο Χαρτ δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας που είχε διάθεση για πλάκα, παρά την ήττα από την Μπάγερν για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα της "Αλιάνζ Αρίνα", ο Γιάγια Τουρέ τα είπε σε καλή διάθεση με τον άλλοτε προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υποστηρικτές της Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο Γιάγια κατανάλωσε περισσότερη ενέργεια στη χειραψία του με τον Πεπ μετά το ματς, συγκριτικά με όσα έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα", ανάρτησε στο Twitter ένας φίλος των "πολιτών", ενώ κάποιος άλλος απόρησε: "Τι έγινε στο τέλος με τον Γιάγια Τουρέ και τον Πεπ που γελούσαν και αστειεύονταν; Ασφαλώς, δεν είναι αστείο".

Δείτε το σχετικό video:

Το τελευταίο διάστημα ο Γιάγια Τουρέ δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι και η εμφάνισή του επί βαυαρικού εδάφους κάθε άλλο παρά του έδωσε credits.

Συγκεκριμένα, ο Iβοριανός δεν έκανε ούτε ένα επιτυχημένο τάκλινγκ, δεν κέρδισε ούτε μια εναέρια μονομαχία, δεν μπλόκαρε ούτε ένα σουτ προς την εστία, δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία κι απομάκρυνε μόλις δύο φορές την μπάλα από την περιοχή της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη:

Χαρτ: "Ελπίζω να μην σκόραρε ο Κόουλ!" (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK