Μόγες: "Ο Γκιγκς ήταν φανταστικός, ήταν αυτό που χρειαζόμουν"

Ανακουφισμένος ο Ντέιβιντ Μόγες μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού, έβγαλε το καπέλο στον Ράιαν Γκιγκς για την εμφάνισή του και στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για το χατ-τρικ.

Μόγες: "Ο Γκιγκς ήταν φανταστικός, ήταν αυτό που χρειαζόμουν"

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας υποστήριξε: " Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το μόνο που θέλαμε μετά το ματς με την Λίβερπουλ ήταν να επιστρέψουμε και τα καταφέραμε. Ο Γκιγκς έκανε φανταστικό ματς. Οι πάσες του, ο τρόπος που κινήθηκε. Η ηλικία του δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι 40 ετών και ήθελα το προηγούμενο διάστημα να δώσω ευκαιρίες σε άλλους.

Για το παιχνίδι ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Γιατί ο Γκιγκς καταλαβαίνει απόλυτα τον ρόλο του. Δεν ήταν το ματς της χρονιάς για εμάς, αλλά ήταν σίγουρο πολύ σημαντικό διότι καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να προκριθούμε.

Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια πλέον στο Champions League. Το θέμα είναι πως πρέπει να έχουμε συνέχεια στην απόδοση μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Τουλάχιστον δώσαμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας. Το χτύπημα του Φαν Πέρσι δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Είναι σπουδαία υπόθεση για εμάς αυτός ο παίκτης. Είναι τοπ ποδοσφαιριστής.

Το να πετυχαίνεις χατ-τρικ στο Champions League δεν είναι κάτι εύκολο. Λίγοι μπορούν να το κάνουν. Και στα τρία τέρματα που πέτυχε έδειξε την κλάση του. Ο Ντε Χέα και ο Γουέλμπεκ έκαναν επίσης σπουδαίο ματς. Γενικά όλη η ομάδα στάθηκε καλά μετά από καιρό και ιδιαίτερα στο "Ολντ Τράφορντ".

Ελπίζουμε από εδώ και πέρα να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα, γιατί στο παρελθόν δεν το πετύχαμε. Σίγουρα δεν είμαστε φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Αυτό το κλαμπ είναι πάντα ικανό για τρόπαια.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά σήμερα, τα έδωσε όλα. Απλά εμείς κυνηγήσαμε πολύ το ματς. Κάναμε το 3-0 και μετά "έτρεχε" ο Ολυμπιακός. Κάναμε κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς και θα μπορούσαμε να είχαμε ευκολότερο έργο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK