Ο αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ κόστισε πολλά περισσότερα

Μπορεί πολλοί να λένε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, όμως οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες με τα περισσότερα έσοδα βρίσκονται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτυγχάνει να ακολουθήσει.

Manchester United head coach Jose Mourinho walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Mourinho AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της Σεβίλλης, ώστε να βρεθεί στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει άλλες τέσσερις ομάδες που ανήκουν στη λίστα με τους συλλόγους με τα μεγαλύτερα έσοδα.

Ο αγγλικός σύλλογος, σύμφωνα με το Deloitte Football Money League 2018, το οποίο κάθε χρόνο υπολογίζει τα έσοδα όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων παγκοσμίως, βρίσκεται στη πρώτη θέση της σχετικής λίστας, χωρίς όμως να καταφέρνει να ανήκει στα οκτώ καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που βρίσκονται ακριβώς πίσω από αυτή, κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο λόγος για τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Σίτι.

Οι άλλοι τέσσερις σύλλογοι που έχουν απομείνει στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στην ένατη θέση της σχετικής λίστας, η Γιουβέντους που βρίσκεται στη δέκατη και τελευταίες η Ρόμα και η Σεβίλλη, με τους Ρωμαίους να βρίσκονται στην εικοστή τέταρτη θέση, ενώ τους Σεβιγιάνους να μην συμπεριλαμβάνονται καν στις πρώτες τριάντα θέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK