Φουλ επίθεση η Παρτίζαν με Ολυμπιακό!

Ο προπονητής της Παρτίζαν, Μίροσλαβ Τζούκιτς μίλησε στα σέρβικα μίντια για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (25/7) στο Βελιγράδι και δήλωσε πως θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα βασίζει πολλά στη στήριξη του κόσμου.

Φουλ επίθεση η Παρτίζαν με Ολυμπιακό!

Σε δεύτερη μοίρα βάζει το σεβασμό της ομάδας του προς τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Παρτίζαν, Μίροσλαβ Τζούκιτς. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Σερβίας μίλησε στους δημοσιογράφους στην πατρίδα του και υπογράμμισε πως θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα του δώσει αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς στην Ελλάδα.

"Είναι δύσκολο το ματς, απέναντι σ'έναν μεγάλο αντίπαλο που βρίσκεται μόνιμα στο Champions League. Έχουμε την ικανότητα όμως και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στην πρόκριση. Θα με ικανοποιούσε το 0-0 και κάθε αποτέλεσμα νίκης φυσικά!"

Για τον Τζούκιτς πολύ σημαντικό ρόλο στο ματς της Τρίτης (25/7) θα παίξει και ο κόσμος της Παρτίζαν: "Οι οπαδοί μας θα είναι ο 12ος παίκτης! Δεν θέλω να σταθώ στην τακτική, εμείς θέλουμε να είμαστε η Παρτίζαν που θα επιτεθεί και κυριαρχήσει στον αγώνα."

Σχετικά με τον Λεονάρντο, ο Τζούκιτς είπε πως θα τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν θα τον ξεκινήσει βασικό.

Δηλώσεις για λογαριασμό της Παρτίζαν έκανε και ο στράικερ Ούρος Τζόρτζεβιτς που χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό: "Πέσαμε στον δυσκολότερο αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε όμως κανέναν ούτε τον Ολυμπιακό. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μας και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα πριν τη ρεβάνς στην Αθήνα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK