Μέσι: "Δεν έχω μιλήσει με τον Γκουαρδιόλα από τότε που έφυγε"

Ο Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μέσι: "Δεν έχω μιλήσει με τον Γκουαρδιόλα από τότε που έφυγε"

Στην κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησαν τα πάντα. Ο Ισπανός τεχνικός μετά την αποχώρηση του από τους "Μπλαουγκράνα" και την απουσία από τους πάγκους για ένα χρόνο, ανέλαβε τα ηνία της Μπάγερν.

Η κληρωτίδα λοιπόν τα έφερε έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την αγαπημένη ομάδα του και σίγουρα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και για τις δύο πλευρές.

Ο Μέσι τόνισε χαρακτηριστικά πως ναι μεν μαζί με τον Πεπ ζήσανε σπουδαίες στιγμές στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο από τότε που οι δρόμοι τους χώρισαν, δεν έχουν κρατήσει επαφές: "Ο Πεπ ήταν αρκετό καιρό μαζί μας. Μοιραστήκαμε αρκετές σημαντικές στιγμές μαζί και κερδίσαμε πολλούς τίτλους. Ο καθένας τον γνωρίζει. Διαβάζει όλους τους παίκτες. Οι σχέσεις μου μαζί του? Ανταλλάξαμε κάποια κουβέντα σε μία εκδήλωση της FIFA αλλά δεν έχω περαιτέρω επικοινωνία μαζί του. Είχαμε εξαιρετική σχέση αλλά από τότε δεν έχουμε μιλήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK