Μαλντίνι για τον τελικό της Πόλης: "Ουρλιάζαμε από χαρά στο ημίχρονο, ο Αντσελότι μας είπε να σκάσουμε!" (VIDEO)

Ο Τζέιμι Κάραχερ ανέκρινε για λογαριασμό της Daiy Mail τον Πάολο Μαλντίνι και όπως ήταν λογικό η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τον επικό τελικό της Λίβερπουλ με τη Μίλαν το 2005 στην Κωνσταντινούπολη.

Μαλντίνι για τον τελικό της Πόλης: "Ουρλιάζαμε από χαρά στο ημίχρονο, ο Αντσελότι μας είπε να σκάσουμε!" (VIDEO)

Στο ημίχρονο, οι Ιταλοί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 3-0 και ένιωθαν σίγουροι. Ομως η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική καθώς η Λίβερπουλ ισοφάρισε και εν τέλει πήρε το ματς στα πέναλτι.

Ο Μαλντίνι θυμάται: "Oταν μπήκα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όλοι είχαν τρελαθεί. Γιορτάζαμε. Οι συμπαίκτε μου ούρλιαζαν. Το είδε ο Αντσελότι και φώναξε: "Σκάστε! Για πέντε λεπτά δεν θέλω να ακούω κανέναν. Ούτε λέξη!".

Πραγματικά το βουλώσαμε, ηρεμήσαμε και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τι έπρεπε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σκέφτηκα μέσα μου ότι πράγματι έχουμε μεγάλη ευκαιρία αλλά δεν είπα τίποτα".

Η διαφορά για το θρυλικό Ιταλό αμυντικό ήταν η εξής: "Αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο έχει να κάνει κυρίως με τους οπαδούς της Λίβερπουλ που τραγουδούσαν συνέχεια. Το γήπεδο είχε κυρίως οπαδούς της Λίβερπουλ.Οι οπαδοί μας είχαν πουλήσει πολλά δικά τους εισιτήρια σε Αγγλους. Στο 3-1 σκέφτηκα "προσέξτε, έρχονται" αλλά τελικά δεν είπα τίποτα.

Το 3-2 από τον Σμίτσερ τα άλλαξε όλα. Βρισκόμασταν πια ένα γκολ από την ανατροπή και σκεφτόμασταν ότι είχαμε πια κάτι να χάσουμε. Ηταν μόνο έξι τρελά λεπτά. Στη συνέχεια αρχίζαμε να παίζουμε ξανά και χάσαμε ευκαιρίες. Θυμάμαι ότι ο Τζέραρντ έπαιζε στόπερ. Μετά από εκείνο το βράδυ, δεν κοιμήθηκα για τρεις μήνες!"

Θυμηθείτε τι έγινε σ' εκείνο τον τελικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK