"Αυτόν τον φέρνει η μάνα του στην προπόνηση"

Ποιος είπε ότι ο Κιλιάν Εμπαμπέ συμπεριφέρεται σαν σταρ. Το εντελώς αντίθετο μάλλον συμβαίνει.

"Αυτόν τον φέρνει η μάνα του στην προπόνηση"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ακόμη παιδί. Παιδί-θαύμα βέβαιως-βεβαίως διότι τέσσερις μήνες αφότου έκλεισε τα 18, όλοι μιλούν για το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων ετών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ένα κράμα Ανρί-Τρεζεγκέ, έναν ποδοσφαιριστή τρομερά ώριμο για την ηλικία του που δεν βασίζεται μόνο στο ταλέντο του, αλλά ανταποκρίνεται πλήρως και στο τακτικό κομμάτι. Δημιούργημα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην ποδιά του οποίου πλέον σφάζονται ομάδες. Και σκορπούν εκατομμύρια ευρώ για να τον δελεάσουν. Μαζί και τη Μονακό.

Μην νομίζετε πάντως πως διαφέρει πολύ από τα παιδιά της ηλικίας του. Τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Παρίσι, στη Λιόν ή στην Μπορντό.

Τόσο πολύ που " η μητέρα του τον φέρνει καθημερινά στην προπόνηση. Ή κάποιος από την ομάδα", όπως αποκάλυψε ο Ντάνιελ Σούμπασιτς.

Κοινός έφηβος δηλαδή που ακόμη δίπλωμα δεν έχει βγάλει. Και κλαίει με το παραμικρό, χωρίς να ελέγχει το συναίσθημά του ακόμη, διότι στον τελικό του λιγκ καπ ο Τιάγκο Σίλβα τον είχε ταράξει στην κλοτσιά για να του σπάσει τον τσαμπουκά. " Τον λυπήθηκα που τον είδα έτσι στ' αποδυτήρια και τον αγκάλιασα εξηγώντας του πως είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά για έναν παίκτη που δείχνει τόσο δυνατός", συμπλήρωσε ο Κροάτης μεταφέροντας λεπτομέρειες για τον μικρό.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK