Βενγκέρ: "Λέει ψέματα ο Ζαρντίμ"

Ο Αρσέν Βενγκέρ ισχυρίζεται ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ λέει ψέματα αναφορικά με όσα συνέβησαν μετά από τη λήξη του πρώτου αγώνα μεταξύ της Άρσεναλ και της Μονακό στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League.

Βενγκέρ: "Λέει ψέματα ο Ζαρντίμ"

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό είχε υποστηρίξει ότι ο ομόλογός του της Άρσεναλ αρνήθηκε του δώσει το χέρι του μετά από τη νίκη της ομάδας του με 3-1 στο Λονδίνο.

"Ήθελα να το σφίξω το χέρι στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν με περίμενε. Παρότι η Μονακό έκανε τα πάντα για την Άρσεναλ, εγώ αποφάσισα να μην τον ευχαριστήσω", εξήγησε ο Ζαρντίμ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν αντάλλαξε χειραψία με τον Γάλλο έπειτα από τη λήξη της ρεβάνς του "Λουί Ντε".

Ποια είναι όμως η άποψη του Αρσέν Βενγκέρ; "Υπάρχουν φωτογραφίες που με δείχνουν να περιμένω τον προπονητή της Μονακό. Πανηγύριζε τη νίκη με τους συνεργάτες και τους παίκτες του, κάτι το οποίο είναι απολύτως κατανοητό. Του έδωσα συγχαρητήρια, όμως, μετά τη συνέντευξη τύπου.

Έτσι, είμαι έκπληκτος και απογοητευμένος, όταν ακούω τέτοια ψέματα. Όπως και να έχει, εύχομαι στη Μονακό καλή επιτυχία για τη συνέχεια και καλή τύχη για το μέλλον", είπε ο Βενγκέρ στην "Equipe".

Διαβάστε ακόμη:

O Ζαρντίμ αρνήθηκε τη χειραψία με τον Βενγκέρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK