Μόνο... Άραβες μπορούν να πάρουν εισιτήριο για το Παρί - Ρεάλ

Τρεις μήνες πριν το παιχνίδι της Παρί με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί. Όσοι δεν πρόλαβαν, πρέπει να είναι... Άραβες με πετρελαιοπηγές για να αγοράσουν ένα, αφού οι τιμές προκαλούν ίλιγγο!

Μόνο... Άραβες μπορούν να πάρουν εισιτήριο για το Παρί - Ρεάλ

Στις 6/3 του 2018 είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις μήνες δηλαδή και κάτι ψιλά από τώρα. Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί όπως ενημέρωσε η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, κι έτσι το "Parc des Princes" αναμένεται κατάμεστο ( χωρητικότητας 47.929 θεατών).

Όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα "μαγικό χαρτάκι" αναζητούν άλλους τρόπους για να το κάνουν. Συγκεκριμένα υπάρχει επίσημη ιστοσελίδα (ticketplace) που είναι κάτι σαν... ανταλλακτήριο. Κάποιος πουλάει το εισιτήριο του και άλλοι το αγοράζουν. Χωρίς καν ακόμα να είναι γνωστό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα!

Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 292€ και φτάνουν μέχρι τα 4.751€! Φυσικά τα πρώτα αναμένεται να κάνουν φτερά σε χρόνο d.t. μόλις γίνουν διαθέσιμα, οπότε για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα πρέπει να είσαι... Σαουδάραβας ή σκέτο Άραβας με πετρελαιοπηγές.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως (10:20, 18/12) παραμένουν 1466 ακόμα... όποιος προλάβει, πρόλαβε.

Μόνο... Άραβες μπορούν να πάρουν εισιτήριο για το Παρί - Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK