Μοντέλο υπόσχεται "καυτή ανταμοιβή" αν πάρουν το CL!

Ιταλίδα μοντέλο υποσχέθηκε ένα "καυτό δώρο" στους ποδοσφαιριστές της Νάπολι αν κάνουν την υπέρβαση και κατακτήσουν το Champions League (PHOTOS).

Μοντέλο υπόσχεται "καυτή ανταμοιβή" αν πάρουν το CL!

Από το δημοψήφισμα στο Champions League, η υπόσχεση δεν αλλάζει. Τον περασμένο Νοέμβριο η Πάολα Σαουλίνο είχε προκαλέσει αίσθηση όταν είχε βγει δημόσια και είχε τάξει να "ανακουφίσει" όποιον θα ψήφιζε "Όχι" στο ιταλικό δημοψήφισμα, εκεί όπου το "Όχι" ήταν τελικά η πλειοψηφία με 19.000.000 άτομα να ψηφίζουν κατά της αναθεώρησης του Συντάγματος που είχε προτείνει ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

Μοντέλο υπόσχεται "καυτή ανταμοιβή" αν πάρουν το CL!

Τώρα η 27χρονη Ιταλίδα μοντέλο φρόντισε να γίνει πασίγνωστη και στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ιταλίας αφού λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ραντεβού της Νάπολι με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Champions League θέλησε να δείξει όλο το πάθος και την αγάπη της για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι με έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τρόπο.

"Είμαι τιφόζα της Νάπολι για μια ζωή και είναι πολύ ωραίο να βλέπω αυτό που γίνεται αυτή την περίοδο. Εάν η Νάπολι κατακτήσει το Champions League στο τέλος της σεζόν (σ.σ. ο φετινός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ) θα ήμουν πανευτυχής να έκανα στοματικό σεξ σε όλη την ομάδα.

Μοντέλο υπόσχεται "καυτή ανταμοιβή" αν πάρουν το CL!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εάν έτσι τους βοηθήσω να κατακτήσουν το τρόπαιο, θα είναι κάτι το φανταστικό", δήλωσε αρχικά στην Daily Star η Ιταλίδα , η οποία έχει νέα πρόταση, σε περίπτωση που οι "παρτενοπέι" αναδειχτούν πρωταθλητές Ιταλίας:

"Εάν πάρουμε το πρωτάθλημα θα κάνω στοματικό σεξ σε κάθε Ναπολιτάνο οπαδό που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK