Τους έκοψαν την πίτσα για να νικήσουν την Ρεάλ!

Τα αγαθά κόποις κτώνται και στο ποδόσφαιρο και αυτό το διαπίστωσαν οι παίκτες της Νάπολι. Διαβάστε για τις αλλαγές στις διατροφικές τους συνήθειες ενόψει των αγώνων με την Ρεάλ.

Napoli's midfielder from Slovakia Marek Hamsik (R) celebrates after scoring a goal with Napoli's forward from Belgium Dries Mertens and Napoli's midfielder from Italy Lorenzo Insigne (L) during the Italian Serie A football match Bologna vs Napoli at "Renato Dall'Ara Stadium" in Bologna on February 4, 2017.  / AFP / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)
Napoli's midfielder from Slovakia Marek Hamsik (R) celebrates after scoring a goal with Napoli's forward from Belgium Dries Mertens and Napoli's midfielder from Italy Lorenzo Insigne (L) during the Italian Serie A football match Bologna vs Napoli at "Renato Dall'Ara Stadium" in Bologna on February 4, 2017. / AFP / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τα δύο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης τα περιμένουν πώς και πώς οι οπαδοί της Νάπολι και αυτό το δείχνουν έμπρακτα, αφού έχουν κάνει ήδη sold out για τον αγώνα στο "San Paolo" ενώ γύρω στους 10.000 θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για να ενισχύσουν την ομάδα τους στο "Bernabeu".

Δεν είναι όμως μόνο οι οπαδοί που ανυπομονούν για αυτό το μεγάλο ραντεβού με τους πρωταθλητές Ευρώπης, πιθανότατα το σημαντικότερο την 20ετία για τους "παρτενοπέι", αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να φροντίζουν ακόμα την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όπως για παράδειγμα τη δίαιτα των παικτών, με την εφημερίδα "Mattino" να αποκαλύπτει πως οι διατροφολόγοι της ομάδας του ιταλικού Νότου αποφάσισαν να αποκλείσουν την πίτσα από το μενού των παικτών παρά το γεγονός πως θεωρείται εκ των βασικών στοιχεία της κουζίνας της Καμπανίας (αλλά και όλη της Ιταλίας) όσον αφορά στη δίαιτα των αθλητών.

Πέρα από την πίτσα, η οποία θα απαγορεύεται μέσα στις 24/48 ώρες που προηγούνται των αγώνων, μπήκε ένα τεράστιο "ΟΧΙ" δίπλα στις λέξεις αυγά και κόκκινο κρέας για να αποφεύγεται η υπερβολική δραστηριότητα του ήπατος ενώ αντίθετα άναψαν πράσινο φως για την κατάναλωση γάλακτος, καφέ και δημητριακών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γκολ της τιμής ο Τοροσίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK